Снимка: БГНЕС

Наемателят на хотела, на чийто паркинг стана инцидента с Калина Сакскобургготска, твърди, че на княгинята е донесено обилно количество кисело нляко.
 
Служителка на резиденция "Царска Бистрица" тъпчела княгинята с родния продукт, като ѝ донесла между 6 и 8 кофички.

"Тя беше боса и се разхождаше така по паркинга. Говореше си сама, нямаше документи. Не знаела как се казва, би трябвало да има ЕГН, но не помнела кое е", разказа мъжът пред Нова тв. Именно той подава сигнала за катастрофата.

Появиха се твърдения, че служител на паркинга се е държал агресивно с княгинята, изтръгвайки ѝ ключа за колата. По думите на наемателя на хотела обаче агресията идвала точно от участничката в пътния инцидент. След катастрофата тя подгонила негов служител и го ударила с телефона си три пъти по скулата.

Още по темата
Дъщерята на бившия министър-председател Симеон Сакскобургготски беше хваната с над 1.5 промила алкохол в кръвта след като блъсна бариера на хотел в Боровец.

След инцидента стана ясно, че тя е отказала да даде кръвна проба. Вече е повдигнато обвинение на Калина за шофиране в нетрезво състояние. За подобно провинение я грози от 1 до 3 години затвор или глоба до 1500 лв.

"С протокол за доброволно предаване превозното средство е предадено на органите на реда. Предстои Районна прокуратура – Самоков да предяви на К.С. постановление за привличане към наказателна отговорност. Разследването по случая продължава, като наблюдаващият прокурор, въз основа на събраните доказателства, ще направи преценка за наличие на данни за извършено друго престъпление по транспорта, информираха от прокуратурата.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase