Снимка БГНЕС, архив
fallback

Убийството на Алексей Петров говори за разпад на държавата, за липсата на институции в държавата. Всички сме наясно, че много от институциите в държавата не функционират.

Това заяви Ирена Анастасова от БСП, предаде БГНЕС.

Oще по темата

“Тази случка, това събитие, това убийство, показват пред цялото общество, че това, което управляващите се опитват да скрият, защото ние отдавна говорим за този модел - ако някой държави имат мафия, то в България мафията си има държава, - такива убийства показват, че това, което казваме, е така, както го казваме”, добави Анастасова.

Таско Ерменков от БСП коментира, че убийството на Алексей Петров не е случайно. “Имайки предвид, че той имаше познания от двете страни на барикадата, не е ясно от коя стана дойде изстрелът. Но от която и страна да е дошъл, това говори, че България се връща 30 години назад, в мутренските времена, когато тези убийства бяха ежедневие”, смята той.

Според него именно управлението ни е върнало назад, и се е получила симбиоза между “престъпниците с бели якички и мутрите, които са оцелели в тези времена”.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

68

Анонимен

преди 8 месеца

До Паню Баирски Не изпращайте Ал.Петров при комунистите. Неговото амплоа беше в началото в службите за сигурност, сетне застрахователни дружества, а напоследък се намеси в сглобката ПП-ГЕРБ. ББ и Цветанов могат при желание от тяхна страна да се разговорят за неговата дейност до 2020 г., а Борисов и лидерите на ПП - заевентуалното му участие в омекотяване на отношенията ПП-ГЕРБ и може би желанието му да влезе отново в силовите служби.

67

Паню Баирски

преди 8 месеца

Точно такива жалки недоубити комунисти са причина за появата на тези престъпници, Алексей Петров е от тяхното котило, агент на мрусната ДС! Паяци!

66

Анонимен

преди 8 месеца

Само на мен ли ми прави впечатление, че мафиот #1 на страната мълчи, като пукал, вече втори ден от убийството на Алексей Петров. При други убийства се изказва веднага и го дават по всички телевизии!!!!

fallback