68

Анонимен

преди 8 месеца

До Паню Баирски Не изпращайте Ал.Петров при комунистите. Неговото амплоа беше в началото в службите за сигурност, сетне застрахователни дружества, а напоследък се намеси в сглобката ПП-ГЕРБ. ББ и Цветанов могат при желание от тяхна страна да се разговорят за неговата дейност до 2020 г., а Борисов и лидерите на ПП - заевентуалното му участие в омекотяване на отношенията ПП-ГЕРБ и може би желанието му да влезе отново в силовите служби.

67

Паню Баирски

преди 8 месеца

Точно такива жалки недоубити комунисти са причина за появата на тези престъпници, Алексей Петров е от тяхното котило, агент на мрусната ДС! Паяци!

66

Анонимен

преди 8 месеца

Само на мен ли ми прави впечатление, че мафиот #1 на страната мълчи, като пукал, вече втори ден от убийството на Алексей Петров. При други убийства се изказва веднага и го дават по всички телевизии!!!!

65

до 58 Луканов

преди 8 месеца

И в неговото убийство ли имаше замесен украинец...? Още от ония времена са прочути!

64

oo

преди 8 месеца

to ot 30 god nqma darjava be hora

63

Нищото

преди 8 месеца

Не може да се разпадне, защото държава ЙОК.

62

Анонимен

преди 8 месеца

Първо БСПто с Радев го поръчват, после реват за държавност.

61

Анализатор

преди 8 месеца

По-важното е,че пресъпната секта БСП е в тотален разпад.

60

анонимен

преди 8 месеца

Ох, вие ли ще говорите за разпад на държавата. Макар че всъщност по-големи специалисти от вас в тази сфера няма. Някои още помним както Лукановото, така и Виденовото време, че и тройната коалиция на Орешарски. Все пак трябва да много внимавате, че Въззззраждане се опитват да ви отнемете палмата на първенството.

59

Редник Раян

преди 8 месеца

Тя Държавата се е разпаднала още след 10 ти ноември.30 години се управлява от мафията.Мутри групировки,бандити-бивши барети и комунисти сега олигарси и милионери.Няма ред,няма правила,ншма контрол няма и Държава.

58

Показателно

преди 8 месеца

Статиите за убийството взеха да изчезват. Остана май само тази, в която опорната точка на т'роловете е не да се коментира самото убийство а да се оплюе БСП. Това поне показва кой би трябвало да е замесен - някой от "сглобката".

57

Анонимен

преди 8 месеца

И тия вменяват че видите ли се чака гнгстерска война. Вкарайте ги всички говорещи в затвора бе.

56

Анонимен

преди 8 месеца

Значи гръмнали един престъпник и вече държавата разпадната. Че давай всички да ставаме престъпници че държавата да се стегне малко. Кой ги мисли тия глупости бе ?

55

до 58

преди 8 месеца

А Вожда ти Боко Тиквата, син на комунисти милиционери от Банкя, от седесарите ли беше създаден или се пръкна от непорочното зачатие?

54

Ще прикрият следите

преди 8 месеца

При такова знаково и поръчково убийство работата на разследващите най-вероятно ще бъде да проточат разследването и да прикрият следите. Същото стана и след други подобни поръчкови убийства - на Андрей Луканов и на Илия Павлов например. За убийството на Андрей Луканов (депутат и бивш министър-председател) даже имаше арестуван украинец с доказателства срещу него, а след това всичко се замота с "процесуални нарушения" и той беше освободен да си върви в Украйна.

53

kirilenko

преди 8 месеца

Мутра създадена от КОМУНИСТИТЕ ,сега ревете за нея.Няма кой да ви изпълнява мокрите поръчки....Български еничер...

52

Анонимен

преди 8 месеца

Много си е добре държавата. Прочиства се.

51

Дядката

преди 8 месеца

Ако БСП започне да сформира бойните си групи за борба с неонацистите както през 42-45 година ,доста глави ще хвръкнат!

50

Къде са охранителите

преди 8 месеца

Двама украинци съобщават за стрелбата, а Алексей Петров е имал трима охранители, които са вървяли след него. Те какво са направили след стрелбата. Беж да ги няма или просто и те са замесени? Или може би вече набелязани за ликвидиране (тихомълком). И защо не им видим поне лицата по телевизията. В нормални държави щяха да ги покажат. Не е ясно къде са изобщо.

49

Анонимен

преди 8 месеца

е не точно, държавата се разпада от много време...убийството на гореспоменатия означава че е пречил на някой и сега е убит.