Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

"Страх ме е, че отново ще стане "Всяко чудо за три дни". Трябва всеки ден да говорим за това и да се обърнем първо към подрастващите момичета и да им кажем, че "Обичам лошите момчета" е просто една песен", заяви пред bTV психологът Младен Владимиров във връзка със случая с насилието над момиче от Стара Загора.

"Не избирайте такива с татуси, не избирайте такива, които работят в дискотека. Не избирайте такива с черни тениски и бели зъби. Не избирайте такива, които имат "Аз" местоимение. Не избирайте такива приятели, които са в пробация. Избирайте нормалното“, обърна се Владимиров към подрастващите.

Той се обърна и към бащата на 18-годишното момиче, който заяви, че не познава Георги.

"Не е номерът да изберете само хубаво, бутиково име на детето си. След това се грижете за него. 18-годишно е дете, нищо, че по закон вече е пълнолетна. Разберете с кого излиза вашата дъщеря и вижте, когато си качва снимки и си прави сторита с лошите момчета с черни тениски“, каза още психологът.

По думите му Георги е имал профил на насилник. Имал е две деяния и е бил в период на пробация.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

65

Тон

преди 9 месеца

Предлагам всички наши престъпници да ги дадем в услуга на Зеленски и контрауфанзивата!

64

Ива

преди 9 месеца

Аз мисля, че вината е както на момичето, така и на родителите й. Хваща се с женен мъж, който изглежда като престъпник. Родителите й знаят, че излиза с някакъв по нощните заведения и дори не се интересуват с какъв човек се вижда дъщеря им. Първо вината е тяхна, че са допуснали това и след това на момичето, че посещава такива заведения. Ако си беше мирно седяло, не би чудо видяло!

63

Hola

преди 9 месеца

Там вътре дано му е по добре при бай Ставри и компания...

fallback