Снимка БГНЕС
fallback

На 68-годишна възраст внезапно почина Иван Нейков, съобщи съпругата му Светлана Нейкова. 

За кончината му съобщи и Мика Зайкова. Тя написа:

"Скъпи приятели с болка на сърцето ви съобщавам, че е починал Иван Нейков. България загуби голям експерт, а аз - скъп приятел.

ПОКЛОН ПРЕД СВЕТЛАТАТА МУ ПАМЕТ!

НЯМА ДА ТЕ ЗАБРАВИМ! ПОЧИВАЙ В МИР, СКЪПИ ПРИЯТЕЛЮ!"

Иван Нейков е роден на 17 април 1955 г. в град Хасково, България.

Между 1990 и 1997 г. е последователно завеждащ правен отдел в КНСБ и в същото време заместник-председател на синдиката. През 1997 г. е назначен за министър на труда и социалните грижи в служебния кабинет на Стефан Софиянски. Остава начело на министерството, вече преименувано на Министерство на труда и социалната политика, и в последвалото правителство на Иван Костов.

Редакцията изказва искрени съболезнования на семейството!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

94

Анонимен

преди 9 месеца

Досаден и вреден мизантроп беше. Нямаше милост към бедни и пенсионери. Либертарианец с африкански идеи. Европейски идеи нямаше. Европейските идеи бяха за тях комунистически и се криеха в началото на капитализма. Африканските свободни икономики, индийските бюджетни излишъци бяха идеалът на Костовистите. Човекът беше за тях нищо, а пазарът на роби от работници - всичко. Разпродаде на скпрап всичко, което Костов им даде на синята буржоазия. Синята буржоазия беше некадърна и крадлива.

93

анонимен

преди 9 месеца

Всеки трябва да помисли, че грубостите, които той говори за тези, които ги няма, някой друг ще ги каже за него, когато него го няма. Теб те няма и ще те плюят и ще кажат Да се пържи в ада.

92

Анонимен

преди 9 месеца

Ха дано! И останалите "Я"ксперти,които ми изчислиха пенсията за работа в ОК Риболов, 12 часов,че и повече работен ден в Ревящите ширини,по 6 месеца, без почивка.С висок клас квалиикация по м/ународни стандарти, конкурсник. С висок стандарт по ведомост,но по Нормативни документи-минимална пенсия. / . . /

fallback