fallback

Пред Съдебната палата в София се проведе протест на близки на загиналата при катастрофа 7-годишна Моника от село Братаница. Причината за недоволството е отменената ефективна присъда на бившия служител на сектор "Борба с организираната престъпност" Владимир Панайотов.

През лятото той блъсна и уби на място момичето като се установи, че е карал с превишена скорост в селото. Първата съдебна инстанция му постанови присъда 4,8 години затвор. Окръжният съд в Пазарджик намали наказанието на 3 години условна присъда с 4 години изпитателен срок.

Oще по темата
"Днес е делото на дъщеря ми Моника от село Братаница, която е блъсната от полицай Владимир Панайотов от град Пазарджик. В деня, когато той я е блъснал, не спазил закона. Дъщеря ми на 7 години спазила закона. Преминала през пешеходната пътека, спрели автомобилите, за да може да пресече, обаче той минал всичките автомобили, блъска дъщеря ми, изхвърля я на 30 метра и в Пловдивския апелативен съд му дават условна присъда, която е от 3 години и 4 години изпитателен срок. Нас въобще не ни устройва тази присъда, защото е смешна", каза майката на Моника Блага Калоферова на живо в "България сутрин".

Общ преглед


Тя е категорична, че очакват ефективна присъда, която да е максимална по закон. Бащата на Моника, Марин Калоферов, добави пред Bulgaria ON AIR, че всеки, който е извършил престъпление, независимо какъв е, трябва да си понесе наказанието и очаква съдът да си свърши работата.

Гледайте целия разговор във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Ани

преди 1 година

До Миро олелеееей

15

Алекс

преди 1 година

Да изпреварваш на пешеходна пътека е умишлено престъпление и заслужава ефективно наказание.За съжаление полицаите в България вместо да са пример за спазването на закона,си мислят,че са над закона и могат да го нарушават.

14

той е полицай

преди 1 година

И точно на пешеходна пътека и на практика да те уневинят ? Шофьори сме знаем как дете може да ти изкочи на пътя и може да не успеш да си преместиш крака на спирачката ,просто няма време , но тука случая от всякъде е против полицая и пак търсят да го оправят !

fallback