Снимка: БГНЕС
fallback

Измина една тежка година, в която станахме свидетели на унищожителна война в Европа, повлякла след себе си редица кризи и предизвикателства. Разделихме се с личности, които промениха света, някои от нас се разделиха и със свои близки. 2022 г. вече е в историята!

Ние сме тук, с чаша в ръка, време е да си пожелаем лошото да е останало зад нас в старата година и да си кажем: За много години, българи!

Да преборим предизвикателствата и с наздравица и надежда да посрещнем 2023 година.

В този светъл час, екипът на Dnes.bg желае на всички вас – нашите читатели, много здраве и любов, щастие и професионални успехи, както и повече причини за усмивки през следващите 365 дни.

Оставете лошото зад гърба си и отворете сърцата си за доброто и любовта!

Учете се от грешките си, прощавайте на любимите си хора. Пътувайте и се наслаждавайте, обичайте и бъдете обичани, като не пропускайте да намирате удоволствие и усмивки и в малките неща. Защото човек често пропуска малките радости в живота, докато търси голямото щастие.

За много години!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

106

Анонимен

преди 1 година

Разменили сте ми лайковете за да ми пречите да се изразя но още от миналата година е това. Демек промяна на нагласите на хората предателство слагам плюс скача минус да ви се върне. Или нямам код !

105

Анонимен

преди 1 година

Моля,престанете да триете коментари,започнахте още в зората на Новата година!Това е демонстративно неуважение към мислещите хора,които влизат в сайта ви!

104

Иван Иванов

преди 1 година

Нали Русия беше в Азия, сега пък война в Европа, изяснете се. Война в Азия е по-приемливо.

fallback