Снимка: Facebook
fallback

Един човек загина, а други девет са ранени при тежка катастрофа близо до Панчарево. Най-вероятната причина е неправилно изпреварване и отнемане на предимство.

Инцидентът е станал на пътя между София и Самоков. В района на Панчарево са се ударили три автомобила.

Повечето от пострадалите са млади хора на възраст до 25 години.

Oще по темата

"Пострадали са 2 деца и двама пълнолетни възрастни, макар че единият пострадал е на годините на дете - 18 години. Състоянието на едното момче, което е прието при нас, е с голяма травма на главата, която е обработена. В момента няма опасност за живота му, но е в детска неврохирургия за наблюдение и някои изследвания. Вероятно ще постои малко при нас. Другите две момчета са обработени в шокова зала. Установено е, че няма тежки наранявания и са освободени за долекуване вкъщи след разговор със следователите", обясни на брифинг пред медиите директорът на болницата д-р Валентин Димитров.

"В много тежко състояние е 29-годишна млада жена, която е комбинирана полифрактура, със счупвания на долен крайник - коляно, глезен, таз, многотъканни наранявания. До момента е претърпяла операция за спиране на кръвоизливи в коремната област. Тя все още е в хирургична зала и в момента се обработват счупванията. Какъв ще бъде изхода - времето ще покаже", допълни той.

В болница "Света Анна" са докарани три момичета - на 18, 16 и 14 години с тежки съчетани травми, каза директорът на болницата Д-р Славчо Близнаков.

"18-годишното момиче е настанено в неврохирургия с травма на мозъка, трявма на лицевите кости, фрактура на ръка. То е в стабилизирано състояние. Има 16-годишно момиче, което е в крайно тежко състояние. То е докарано в кома с тежка черепно-мозъчна травма, травма на гърди, корем, фрактури на двете бедра. Проведени са реанимационни мероприятия, възстановени са дишането и сърдечната дейност. Оперирана е от коремните хирурзи с голямо количество кръв в стомаха, отстранен е далакът. В момента тя е в реанимация. Има още едно момиче, което също в реанимация, с гръдно-коремна травма, дренирана, с фрактура на тазобедрената става. Две от момичетата са с реална опасност за живота, а едно от тях е в крайно тежко състояние", обясни той.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

12

Убиват с холограми

преди 1 година

НА снимката тежка катастроф аслед нагло престъпно увреждане на двамата водачи с дигитлано хологрмано оръжие ..Обемен ПСИ БЛОКАЖ е техниката за убиване чрез дигитално холограмни оръжия.. В Случая проникващ пси блокаж вероятно са им залепили нагло престъпни дгитално холограмни "ЕКО СТИКЕРИ"..Експерти на МВР помолиха преди месеци за срочни експертни оценки..Получили остро главоболие и блок съзнание след НЕЗАКОНН ЗАЛЕПВАНЕ НА "еко СТИКЕР" на предно стъкло.. НА 28 юли ми залепиха подържам главоболи

11

Лекомислието

преди 1 година

дава сила на простотията! Резултатът е видим!

10

Анонимен

преди 1 година

Защо за *** няма в закона присъди със срок за убийство?Тези неща, които правят безумните водачи си е чисто убийство!

fallback