12

Убиват с холограми

преди 1 година

НА снимката тежка катастроф аслед нагло престъпно увреждане на двамата водачи с дигитлано хологрмано оръжие ..Обемен ПСИ БЛОКАЖ е техниката за убиване чрез дигитално холограмни оръжия.. В Случая проникващ пси блокаж вероятно са им залепили нагло престъпни дгитално холограмни "ЕКО СТИКЕРИ"..Експерти на МВР помолиха преди месеци за срочни експертни оценки..Получили остро главоболие и блок съзнание след НЕЗАКОНН ЗАЛЕПВАНЕ НА "еко СТИКЕР" на предно стъкло.. НА 28 юли ми залепиха подържам главоболи

11

Лекомислието

преди 1 година

дава сила на простотията! Резултатът е видим!

10

Анонимен

преди 1 година

Защо за *** няма в закона присъди със срок за убийство?Тези неща, които правят безумните водачи си е чисто убийство!

9

33 г такси

преди 1 година

Що не пишат всеки път когато шофьорите са младежи какви са родителите им ,щото си мисля ,че родителите им си имат вина !

8

33 г такси

преди 1 година

Сина ми изкара книжка и още не знаеше къде е, но веднага започна да върти гуми и да дрифти след това му ударих няколко задвратника и излезнах аз виновен ,нищо не съм разбирал от възпитание ,наранил съм го и никой няма право нищо да му казва ! Докато е така региони ,боя си е универсално средство за възпитание ,бои и бачкане ,първо човек да стане ,после да се прави на мъж !!

7

Анонимен

преди 1 година

Къде са били родителите на тези 16 годишни деца?

6

33 г такси

преди 1 година

Гарантиран ви ,че това ще продължи до безкрайност има начини да се намалят произшествията но управляващите които са взимали решенията до сега не са минали 2 500 000 км градско като таксита и знаят само или ( им отърва да вдигат глобите ) !

5

Тук

преди 1 година

от години няма държава. Синове на полицаи, баровци и прокурори газят безнаказано и всичкото чудо за три дни. В САЩ не кой да е, а Майк Тайсън лежа в затвора за недоказано изнасилване, а тук пияната руска 0трепка Стависки даже и час не изсара в ареста и то за убийство и тежка телесна повреда.

4

пияница мистик

преди 1 година

Язък за младата жена. Сега цял живот ще куца. Най-деликатните и сложни части на крака са точно коляното и глезена. Много хора без никаква травма започват да ги болят колената и куцат, а какво остава при травма. Лично аз не съм виждал някой с травма на коляното да не куца. А много съм виждал. Понеже и аз съм чупил подбедреница при падане с мотор, та се нагледах на всякакви като мен в болницата. И никой не се възстановява напълно, когато коляното и глезена са счупени

3

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 2 Що си мислиш, че някой работи?

2

Анонимен

преди 1 година

А кое е виновното за катастрофата келеменце? Трите имена, какво и къде работи...Докато няма ПУБЛИЧНОСТ за убийците на пътя, оправия няма да има!

1

Анонимен

преди 1 година

Каквото търсили - намерили...... Има да се вайкат сега родителите , но късно... Да им помага Бог да оздравеят!!!