Снимка: Facebook

Общ преглед

Един човек загина, а други девет са ранени при тежка катастрофа близо до Панчарево. Най вероятното причина е неправилно изпреварване и отнемане на предимство.

Инцидентът е станал на пътя между София и Самоков. В района на Панчарево са се ударили общо три автомобила. При удара е загинал един човек, други девет са ранени, предаде БНР.

Повечето от тях са млади хора на възраст до 25 години.

След получаване на сигнала на мястото на инцидента са изпратени общо 9 линейки. Ранените в инцидента са настанени в болниците „Св. Анна“, ИСУЛ и „Пирогов“.

В болница „Св. Анна“ са откарани общо три момичета - на 16,17 и 18 години. Те са и най-тежко пострадалите, едно от тях е в критично състояние. В болница „Пирогов“ са две момчета - на 16 и 18 години, момиче, 44-годишен мъж и 16-годишният му син.

В ИСУЛ е откарано 18-годишно момче.

По първоначална информация шофьорът на една от колите е изгубил управление и се е врязал челно в насрещното в друг автомобил. В него се ударило трето превозно средство.

Заради тежката катастрофа движението по пътя между София и Самоков беше ограничено, осигурен беше обходен маршрут.  На място бяха изпратени екипи на Пътна полиция и пожарната. По  случая тече разследване.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар