Снимка: БГНЕС

Все по-малко млади хора сядат зад волана на такситата в областния център. Наемането на превоз в късните часове на денонощието пък е почти невъзможно, оплакват се клиенти.

Юлиян често ползва такси.

Още по темата
Разказва пред БНТ, че през последните месеци при поръчка се налага да чака по около половин час докато пристигне автомобил до посочения адрес, а понякога въобще и не пристига.

Според работещите в бранша отливът на млади кадри се дължи на ниското възнаграждение. То от своя страна е продиктувано от повишаващите се разходи за поддръжка и гориво за автомобилите.

Най-често колите се бавят в натоварените часове на денонощието, късно вечерта или през уикенда.

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 1 месец

Заради такива драскачи и празноглавци по форумите нищо не става. Само знаят да плюят, като много знаеш излез и направи нещо полезно за държавата

13

Анонимен

преди 1 месец

Има над 2 млн държавни хрантутника ,които по цял ден мислят каква бланка ,документ проформа такса или печат да измислят за да вкарат и последният лев от реално работещ българин и бизнес в своите бездънни гърла.

12

Събират се едни горе

преди 1 месец

И сядат да мислят какви измами е въобще възможно да направи някакво такси и как да го одерат възможно най много ,таксиджията е предварително обвинен за всичко за което ТЕ може да се сетят Те решават по някакви си техни сметки колко той изкарва и колко ТЕ трябва да приберат и се почва едно измисляне на документи което гарантира тяхната схема ,Но имайте на предвид ,че това не са таксиджии със стаж ,ами някакви разбирачи от всичко ! И резултата е няма таксита !