Снимка: БГНЕС

Днес от 23.00 ч. за около час ще бъдат извършвани дейности по актуализации на електронната система за събиране на пътни такси. Възможни са прекъсвания, които биха могли да затруднят продажбите на електронни винетки и тол продукти, съобщиха от АПИ.

Актуализациите няма да повлияят на автоматичното отчитане чрез бордови устройства и GPS тракери на изминатото разстояние от тежкотоварни автомобили над 3,5 тона.

За избягване на риска от затруднения с покупката на е-винетки Националното тол управление препоръчва на шофьорите, на които им предстои пътуване, да купят своевременно необходимата им електронна винетка или маршрутна карта.
 

Коментари Напиши коментар

7

mm

преди 2 дни

Полудели са тия таргаши ,преди 12 години си купих Голф 4 от Германия за 1750 евро ,сега по автокъщите 22-24 годишни голфове им искат от 4000 до 5000 лева,но ще клекнат с тия цени няма къде да идат ,никой не купува кола като обикалях да гледам кво се предлага

6

x

преди 1 седмица

И аз купувам онлайн и то последният път през онлайн банкирането си. Много банки вече го предлагат на клиентите си. Възможности за народа много, акъл малко.

5

Анонимен

преди 1 седмица

До тъпунгелЕдва ли някой е тръгнал да купува винетка точно в последния момент, в полунощ.