Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Инфаркт зад волана е вероятната причина за катастрофата в София, при която автомобил се вряза в магазин на Околовръстния път.

По първоначална информация 75-годишният мъж се почувствал зле, с болки в гърдите и е загубил контрол над лекия автомобил. Така след влизане в кръговото кръстовище с висока скорост се е врязал в близкия магазин.
Oще по темата


На място са пристигнали екипи на Спешна помощ. Мъжът е настанен в болница, без опасност за живота. Няма други пострадали при инцидента, нанесени са само материални щети.

"Беше възрастен човек, станало му е лошо, загубил е контрол над автомобила. Чу се силен трясък, не беше много приятно, беше неочаквано. Щетите са видими, но са поправими", казаха от магазина за Bulgaria ON AIR.

Инцидентът е станал близо да автобусна спирка, но по това време не е имало хора нито на тротоара, нито в магазина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 1 година

Само във въображението на страхуващите се от вируса има заговор около Ковид-19. Сега големият проблем са дългосрочните последици при заразилите се с вируса.

8

Щерю

преди 1 година

С маймунският грип сега СЗО всъщност ще се опитва да прикрива неочакваните смъртни случаи на ваксинирани хора. В цял свят нарастват случаите - изведнъж му спряло сърцето, като на футболиста Кристиян Ериксен, но медиите мълчат като риби. Двуличен свят..

7

Анонимен

преди 1 година

До Интересно. Само човек, който не е добре със здравето ни имал проблем да диша нормално с маска. Здравите хора си дишат нормално с маска.

fallback