9

Анонимен

преди 1 година

Само във въображението на страхуващите се от вируса има заговор около Ковид-19. Сега големият проблем са дългосрочните последици при заразилите се с вируса.

8

Щерю

преди 1 година

С маймунският грип сега СЗО всъщност ще се опитва да прикрива неочакваните смъртни случаи на ваксинирани хора. В цял свят нарастват случаите - изведнъж му спряло сърцето, като на футболиста Кристиян Ериксен, но медиите мълчат като риби. Двуличен свят..

7

Анонимен

преди 1 година

До Интересно. Само човек, който не е добре със здравето ни имал проблем да диша нормално с маска. Здравите хора си дишат нормално с маска.

6

Анонимен

преди 1 година

Може да е последица от заразяване с вируса. Иначе младите непрекъснато забравят за предимство, отнемат го, а после дори не разбират, че грешката е тяхна. Не следят и движението около тях. Скимне му да прави някоя маневра и я прави все едно е сам на пътя. Нещо като надрусаните. Много не проумяват какво вършат и с какви последици може да е, докато възрастните внимават и спазват правилата

5

До мдааа

преди 1 година

Еднакво опасни са. Възрастните непрекъснато забравят за предимство, отнемат го, а после дори не разбират, че грешката е тяхна. Не следят и движението около тях. Скимне му да прави някоя маневра и я прави все едно е сам на пътя. Нещо като надрусаните. Много не проумяват какво вършат и с какви последици може да е.

4

Интересно

преди 1 година

Бил ли е сам с маска в колата по препоръка на Кунчев? Щото недостига на свеж въздух води точно до инфаркти. Тоя кога ще бъде съден за всяване на страх и паника, за умишлени и не непредумишлени убиства и прочее членове от НК?И тия нещастници в автобусите и по улиците нахлузили парцали при 40 градуса, че даже и с по 2 парцала един върху друг виждам ... яко ще се мре както казваха ама не от въображаеми вируси, а от задушаване

3

Мдаа

преди 1 година

И все пак колкото и неадекватен и със забавени реакции да е човек след 70 години пак е пъти по-безопасен от 18 годишен пикльо с 2 пъти по-дърто от него БМВ

2

тъй де

преди 1 година

Магазин в кръгово кръстовище!Даже много време мина без такъв инцидент............

1

Анонимен

преди 1 година

В тая жега без климатик и на 75 години от вкъщи не трябва да се излиза. Но на човека сигурно кака *** му е вдигнала пенсията която не му стига само за лекарства и сметки и ходи някъде пазач да си докара някой лев отгоре. Како *** стабилна държава остави. Като държавата е стабилна защо синчето го изпрати в Кравария мъ.