Снимка: БГНЕС
fallback

Братът на избягалия шофьор от катастрофата в София Георги Семерджиев каза пред Нова тв, че семейството му се надява той да е жив. Няма връзка с него от вчера следобед.

Oще по темата
„Майка ми е баща ми все още не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последици, ще си научи урока, единственият проблем, за който се извинявам, е загубата на две момичета”, каза Божидар Семерджиев.

Божидар видял с очите си телата на загиналите. Когато разбрал за инцидента, отишъл на място.

„За загиналите хора, много се извинявам, такова нещо брат ми да направи по принцип не съм очаквал. Знам го какъв човек е, знам че кара по-яростно, но винаги е бил отговорен и не е човек, който би отнел живот. Возил съм се, карал ме е, никога не е претърпявал чак такова ПТП. Толкова тежко, чак има загинали. И преди е имал ПТП-та, но не толкова тежки. Обича бързите скорости - и ето какъв е крайният резултат”, разказа още братът.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Оня

преди 1 година

И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2022/07/09/v-kryvta-na-obviniaemiia-semerdjiev-sa-namereni-narkotici.536334

56

Един от многото

преди 1 година

Толкова *** изказване, че направо да му се прииска на човек да криминализират подобни изяви.

55

До 56

преди 1 година

"Не му обръщайте внимание, малък е, какво друго да каже от това, че се извинява?!" ---- Колко малък? Толкова, че не знае, че има криминално проявен брат-рецидивист, убил две невинни момичета? Че се дрогира и кара без книжка? И да обяснява, че майка му е баща му не били спали и били на по 3-4 кафета с надеждата убиецът да е добре? Божидар няма отговорност за действията на брат си, но има отговорност за нелепите си приказки и извинения към семейиствата на убитите! Къде са родителите е друга тема!

fallback