57

Оня

преди 1 година

И що само Крум Савов се осмели да каже, че тоя е внук на генерал Атанас Семерджиев, бивш вътрешен министър от времето на досиетата. Ако и сега не е ясно откъде идва чадърът???? Ама що платените жерналистки не смеят да го повторят, камо ли проверят това?Прочети още на: https://dnes.bg/obshtestvo/2022/07/09/v-kryvta-na-obviniaemiia-semerdjiev-sa-namereni-narkotici.536334

56

Един от многото

преди 1 година

Толкова *** изказване, че направо да му се прииска на човек да криминализират подобни изяви.

55

До 56

преди 1 година

"Не му обръщайте внимание, малък е, какво друго да каже от това, че се извинява?!" ---- Колко малък? Толкова, че не знае, че има криминално проявен брат-рецидивист, убил две невинни момичета? Че се дрогира и кара без книжка? И да обяснява, че майка му е баща му не били спали и били на по 3-4 кафета с надеждата убиецът да е добре? Божидар няма отговорност за действията на брат си, но има отговорност за нелепите си приказки и извинения към семейиствата на убитите! Къде са родителите е друга тема!

54

Анонимен

преди 1 година

Нека си учи урока поне 40г в затвора.

53

Анонимен

преди 1 година

Извинил се за смъртта на двете момичета човекът, какво да се прави. Сега се притесняват дали убиецът е жив и здрав, завалията! От това по-голям цинизъм не знам дали има!

52

д

преди 1 година

Да умрете цялото ви гнусно семейство ДОБЪР отговорен човек нашмърнак със 150 в градаубиец МНОГО СЕ ИЗВИНЯВАШ

51

Анонимен

преди 1 година

Не му обръщайте внимание, малък е, какво друго да каже от това, че се извинява?! Нито е бил участник, нито е могъл да дава тон в живота на брат си. Майката и бащата са суяци, щом не са се изправили те пред камерите, а са изпратили хлапето да го лазят медийните хиени. Ай, моля Ви се!

50

Анонимен

преди 1 година

Какво сте го хванали това хлапе да се обяснява за глупостите на брат си?! Какво може да каже той?! Ясно е, че е ***, но не чакайте да го чуете от някой от родата му.

49

Анонимен

преди 1 година

Да да много добро момче, помага на всички, малко по бясно кара и е малко тъпичък ама не сме очаквали да направи така. Дано е добре момченцето на мама и да му няма нищо след като 2 момичета са му се блуснали в колата.

48

Анонимен

преди 1 година

Жив убиец на две млади души, за бесене са такива убиици. Въпроса е защо след такова обилно досие е на свобода, кои не са си свършилили работата?

47

aaa

преди 1 година

Най-вероятно е бил яко надрусан или пиян. Иначе няма логика да бяга, че и да се укрива няколко дни.

46

до 37

преди 1 година

Много точен пример. И аз обичам да стрелям, ама и през ум няма да ми мине да стрелям от балкона или да си разнасям пушките по улиците. Има си стрелбища - плащаш и си стреляш в контролирана среда с каквото си избереш. Обичал бил високите скорости. Дреме ми. Плащаш си за писта и си караш. От 20 години съм шофьор - 1 счупен фар и счупен стоп. С такъв патос го казва "обича скоростите", че едва ли не - абе какво толкова?! Нищо не е станало - само два трупа. Добро момче. И полицията чака блудния син..

45

Семейството

преди 1 година

на убиеца не спи и се тревожи дали той е добре. Вие досега къде спахте, та не сте разбрали, че хич не е добре? Явно не, защото и вие не сте добре, потенциални убийци сте като него. Имало там 2 жертви, ама бързата скорост е виновна. Убиецът обаче е наш любим син и брат, отговорен е и ще се поучи... Извиняват се хората!

44

Анонимен

преди 1 година

Извинявам се, за загубата на двете момичета? Звучи като че се извинява, че настъпил някого по крака.

43

Рода

преди 1 година

Какъвто наркомана, такъв и брат му."никога не е претърпявал чак такова ПТП"Измeт.Тоя път е бил надрусан по-силно и е претърпял чак такова ПТП.Не държава, а ***, пълна с безмозъчни *** и корумпирани съдии, които ги пускат след всяко престъпление

42

аз

преди 1 година

Чета статията и си мисля - тия дето не са спали (майката и бащата) първи или втори братовчеди са? като гледам какво поколение са създали няма да се учудя дори да са по близки роднини

41

Божидаре???!!!

преди 1 година

Майка ми е баща ми все още не са спали - това, което ни гложди, е дали той е добре. Ако е добре - ще си вземем последици, ще си научи урока, единственият проблем, за който се извинявам, е загубата на две момичета --------- А това, което нормалните хора ни гложди, е друг проблем - и ти не си добре, очевидно и родителите ти. Ама хич! Да "вземаш последици" и да "учиш уроци", като трепеш невинни хора, е върхът на психопатията! Брат ти да бъде осъден до живот, а ти превантивно - в лудницата!!!

40

Ужас

преди 1 година

Извинявал се много..... Така ще мине и убиецът, с извинение. Не знам вече, публични линчове ли трябват, за да се промени нещо ...

39

дедА му на Гоши

преди 1 година

За яростно каране си има писти!

38

Анонимен

преди 1 година

НАГЛИ до безобразие, в този момент да говори за майка си и за баща си как не били спали, а родителите и близките на тези 2 момичета няма да спят доживот сигурно.... и нарича това убийство "проблем"?? Това не е проблем бе, младежо, това си е чисто престъпление, да се качиш пиян или нашммъркан зад волана означава, че си готов да убиваш. И на това ако му викат "отговорен човек" не знам изобщо какво ценностна система имат в това объркано семейство.