Снимка: БГНЕС

След като заседанието на НС се провали за втори пореден ден, председателят на ПГ на БСП Георги Свиленски отсече, че депутатите от левицата ще работят в интерес на българските граждани до края на това Народно събрание.

Той коментира, че вчера и заседанието на външната комисия се провали поради липса на кворум, а в дневния й беше обсъждането на френското предложение за РМС.

Още по темата

„Заседанието беше провалено то мнозинството на ГЕРБ, ИТН, ДПС и „Възраждане“. Ние сме казали, че докато не бъдат изпълнени ангажиментите залегнали в Договора за добросъдество БСП няма да подкрепи каквото и да е предложение, но това не значи, че обсъждането в НС трябва да спре, че българските граждани не трябва да бъдат информиран“, коментира Свиленски.

По думите му до края на седмицата трябваше да бъде приет бюджетът на ДОО, за да получат пенсионерите увеличението.

„До края на седмицата трябваше да се приема бюджета на НЗОК и вероятно няма да се случи. До края на следващата седмица трябваше да се приеме държавният бюджет, който вероятно ще бъде засипан с предложения, които ще го направят неизпълним. Вчера всички видяхме кои се обединиха срещу законната власт“, упрекна Свиленски.

 

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 1 месец

Другарю до последният комунист ли и как ще стане това като нямате кворум.

28

Анонимен

преди 1 месец

Свиленски: БСП ще работи за гражданите до края на това НС ........... че то остана ли нещо за крадене?

27

Асан

преди 1 месец

Червен кхмер работи за суджука :)))