28

Анонимен

преди 3 месеца

Другарю до последният комунист ли и как ще стане това като нямате кворум.

27

Анонимен

преди 3 месеца

Свиленски: БСП ще работи за гражданите до края на това НС ........... че то остана ли нещо за крадене?

26

Асан

преди 3 месеца

Червен кхмер работи за суджука :)))

25

До рибока

преди 3 месеца

Ами те и Гошо Тъпото и Кире Либерало бяха титани на мисълта пред тези!

24

Димитър

преди 3 месеца

Хубаво е, че БСП-то ще работи за граджадите, но коя партия ще работи за селяните. С такива политици, изобщо не си и помислям да ходя да гласувам на избори. Честито на Бойко Борисов. Възможно е той вече да е избран за управител на пожарната в село Симеоново. Може пък и управител на БНБ да е. Знае ли човек. Той си хвърляше парите от джипката на НСО. Съвсем нормално си е, сега да е последен бедняк в Банкя.

23

До Селянин

преди 3 месеца

Защото не е комунист, а социалист, а най-точно социал-либерал! Дреме му за "народа"! Него го интересува НПОто и офисния планктон и защищава неговите интереси!

22

Анонимен

преди 3 месеца

БСП, Дай България, ПП - в забвение! До сега, не е известна либерал-демократична партия, работеща за "народа". Отделно, че "партиите" в България нямат нито политика, програма, нито база сред населението!

21

Почтен

преди 3 месеца

Антинародните партии:ГЕРБ, ДПС,ИТН и Разяждане не искат да приемат бюджета, защото желаят в България хаоса,корупцията и глада да продължават.Вие сте престъпници!

20

да а

преди 3 месеца

...Вчера всички видяхме кои се обединиха срещу законната власт - мноо тупо, тоа мисле ли преди да каже изказване

19

Анонимен

преди 3 месеца

...изброй ги тия граждани!

18

П.К.

преди 3 месеца

Всички вие сте би-та карта и повече няма да има място за вас. Изхвърлиха ви като мръ-сни пар-цали - завинаги.

17

Селянин

преди 3 месеца

Слушай , бе, Свиленски , го.ведо червено, като си комунист, защо се изцепваш само за гражданите ? Ами за селяните кой ще работи ? На времето се водехте "работническо-селска" партия , а днес сте партия на милионерите !!! Как от работници и селяни станахте милионери , бе , червенотиквеник ???

16

рибока

преди 3 месеца

Жан Виденов все повече започва да ми изглежда като бяло зайче пред тези магьосници

15

Доктор

преди 3 месеца

А бе, Свиленски, ти тесен социалист ли си ? Ако си тесен , на есен ще те разширим с един по-дебел. Имало ли е комунисти във властта , неминуемо държавата катастрофира !!! Така и не го научи това тоя народ !

14

Анонимен

преди 3 месеца

Работите само за себе си, жалки комунисти ! Хеле пък този гол череп -Свиленски,той е най-голия задник в управлението ! Има и един друг комунист - Александър Симов - той е с квадратна глава и ръбовете му няма никога да бъдат загладени ! Освен това , тоя Симов, като говори, се пеняви - пяна излиза от червената му ***.

13

Баджо Свиленовский

преди 3 месеца

Досега ви изработихме за селяните от Пелово и Крушовица, сегапочваме за гражданите от Стара Газора, Пазарджик и т.н.

12

Курт Доколенков

преди 3 месеца

Трудно се пуска кокала а свиленски? Не ви е за пръв път. Но може да е за последен!

11

Калеко Алеко

преди 3 месеца

Че той краят му вече дойде бре другарю, краят му беше предизвестнен още щом вампирясалата Ви столетница се намърда в коалицията и Властта, след рекордно нисък рейтинг и подадена оставка на 2 пъти от Импексова ... всяка Ваше влизане във Властта е прецедент и завършева по един и същи начин, с предсрочни избори и провалена държава ... !!!

10

чак сега

преди 3 месеца

БСП се сети за гражданите. Вече са пред закриване.

9

Анонимен

преди 3 месеца

Напълно сте прав, др.Свиленски! Не се знае дали БСП няма да се разцепи на две партии - т.с. и широканци, конформисти. Тогава привържениците на Корни Импексова я събрали 15 депутати, я не. Много се изложихте с Канадеца!