fallback

Общ преглед
Лекари, медицински сестри, санитари и шофьори на линейки от синдикат „Защита“ издигнаха с палатков лагер пред сградата на Министерството на здравеопазването (МЗ).

Протестът е организиран заради неспазени обещания за повишаване на заплащането на труда. В него участват работещи в болница "Царица Йоанна-ИСУЛ", в Александровска болница, в болницата в Перник.

Палатките ще останат пред МЗ до 12 май, а след това ще бъде организиран национален протест, допълниха от синдиката. 



 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

32

121

преди 2 години

За да ти е заплатата 1600лв заначи толкова си и лекар. Мой близък лекар без да е някакъв началник в болница..кара скъпа нова кола и направи къща 400кв....така че стига с тая мантра за бедните доктори....като не ти стигат 1600лв бягай в Германия...

31

ЛЕКАР

преди 2 години

ТРябва ефективна стачка за 24 часа и всичко много бързо ще се оправи.А на платените по-долу ще кажа че в медицината има страшно много пари но е важно как се разпределят.Моята заплата с 2 специалности и 35 г. работа е 1600 лв а на щерката която е в някакъв кол-център и знае само английски е 3500 лв!!!Кой от двамата е по-полезен за обществото?!А иначе за незнаещите-затова беше създадена най-голямата пирамида-НЗОК чиято цел е да отпуска все повече пари всяка година с една цел-да бъдат откраднати!

30

Д-р Хаус

преди 2 години

Какви палатки бе тикви?? Направо СТАЧКА!!!

fallback