32

121

преди 2 години

За да ти е заплатата 1600лв заначи толкова си и лекар. Мой близък лекар без да е някакъв началник в болница..кара скъпа нова кола и направи къща 400кв....така че стига с тая мантра за бедните доктори....като не ти стигат 1600лв бягай в Германия...

31

ЛЕКАР

преди 2 години

ТРябва ефективна стачка за 24 часа и всичко много бързо ще се оправи.А на платените по-долу ще кажа че в медицината има страшно много пари но е важно как се разпределят.Моята заплата с 2 специалности и 35 г. работа е 1600 лв а на щерката която е в някакъв кол-център и знае само английски е 3500 лв!!!Кой от двамата е по-полезен за обществото?!А иначе за незнаещите-затова беше създадена най-голямата пирамида-НЗОК чиято цел е да отпуска все повече пари всяка година с една цел-да бъдат откраднати!

30

Д-р Хаус

преди 2 години

Какви палатки бе тикви?? Направо СТАЧКА!!!

29

Анонимен

преди 2 години

26 нямаше палатки , защото държавата подпомагаше сега спря . А заплатите са ниски в повечето болници , поне сестринските .

28

Асан

преди 2 години

Тия да не бачкат у МЗ ? :)))

27

що ли ?

преди 2 години

абе ония врякащите що не са по протестите , да не би системата да ги е убила ?!

26

Ужас

преди 2 години

Заведе те ги на "ескурзия" по гробищата да си видят резултата на "работата" и после да искат....

25

Дедо

преди 2 години

Докато цоцаха клинични пътеки и бонуси с измислената си пандемия нямаше палатки , а хората губеха бизнес и работници ! Скапаха световната икономика . Скоро и пари за палатки няма да намерите ))))

24

Асан

преди 2 години

1000 евро такса тротоар на палатка :)))

23

Анонимен

преди 2 години

АБЕ 22 ...800 лева много ли са за 30 дни работа ??????????????

22

Anonimna

преди 2 години

На шофьор в чистотата заплата без образование 2000 лв на сестра в интензивно отд 900

21

Евала

преди 2 години

само така и да Дарите по 1 заплата за Украйна!

20

Анонимен

преди 2 години

Заплатките в ИСУЛ са 800 лв.

19

Народна

преди 2 години

По болниците е жалка картинка Едни възрастни сестри който едва ходят на по 70 год и голяма мизерия Управляващи не виждате ли

18

Народна

преди 2 години

В здравеопазването има много пари но не се разпределят правилно Едни взимат хиляди а останалите се трепет за жълти стотинки Няма ли контролни органи да проследят тази анархия

17

Реалист

преди 2 години

Всеки ден все повече се отчайва м от това правителство всичко е лъжи и празни приказки

16

здравна каса

преди 2 години

Колко медици получават над 10000 лева на месец , здравната каса да предостави информация за броя на медиците и Градовете в които работят.

15

Анонимен

преди 2 години

Според будистите за да е щастлив човек или трябва да има всичко или нищо да не иска и понеже не можем да имаме всичко, по добре да не искаме нищо... за съжаление повечето хора само искат искат.

14

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

Като чуя думата "медик" се сещам за една престъпна еврейска терористична организация с название "медицина",създадена ,за да убива,чрез методите на една друга еврейска терористична организация-фармацефтиката. Сещам се,че когато Майка ми бе убита тези слуги на Соломоновият фашистки холокостаджийски храм не извършиха дори аутопсия. Сещам се за Мъстъ..Света Мъстъ!

13

Анонимен

преди 2 години

Лечението в Александровска е опасно за вашето здраве !