Снимка: БГНЕС
fallback

Конфискуваха незаконно оръжие и боеприпаси във Видинско, съобщиха от полицията.

Униформани от Районно упрвление-Кула са извършили претърсване в частен имот в Макреш, обитаван от 51-годишен жител на селото.

Oще по темата
На адреса установили самоделна пушка, 18 патрона от различен калибър, два капсул-детонатора, две цеви за огнестрелни оръжия - 16 калибър и 22 калибър и конопен сух стрък с височина 45 см.

При полевия наркотест тревата реагирала на канабис. Работата на разследващите по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Joro

преди 2 години

18 патрона - и то от различен калибър - това ли са боеприпасите? Ала-бала. Стрък трева? толкоз ли закъсаха от районното с плана за глобите? Убеден съм че има достатъчно истински престъпници на територията на райононното, но по-лесно е да се отчита дейност .

14

Шоп

преди 2 години

Ето този е бил истински евроатлантик. Обучен да води бой отвкъщи със заложници в къщата/НАТО-вско обучение/ и продава наркотици за да си осигурява охолния живот.Сега ще стане конфликт защото е политически некоректно да го затворят особено ако каже че подкрепя Украйна!

13

SS

преди 2 години

Всеки,повтарям всеки българин трябва според мен да притежава оръжие ! Какъв мъж си ,ако не можеш да защитиш семейството си ? И какъв мъж си ,ако тръгнеш да се оплакваш ,че в собственият ти дом са та били ограбили,а може би и нещо друго ! Вина избирателно да се дава оръжие само на наши хора имат политиците до един бивши комунисти или деца на такива ! НЕ БЪДЕТЕ РОБИ,ВЪОРЪЖАВАЙТЕ СЕ !

fallback