Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg, архив
fallback

Лидерът на "Има такъв народ" Слави Трифонов заяви, че започването на война в Европа е безумие.

Oще по темата
"Живеем в 21 век - модерен свят, човечеството е постигнало неща, за които мечтае от началото на своето съществуване. Европа съвсем логично е най-богатият континент.

И пак съвсем логично - голямата част от Европа живее в условията на свобода, демокрация и абсолютното спазване на човешките ценности. Започването на война в Европа е безумие. Ще се изразя и по друг начин - това е ненормално и е удар върху всичко, към което се стремят нормалните хора.", написа Трифонов в социалната мрежа.

И ЕС, и целият свят трябва безапелационно да се противопостави на това чудовищно начинание. И всички български институции трябва да проявят сила, морал и единство, за да представят достойно позицията на българските граждани, заяви лидерът на ИТН.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Коко

преди 2 години

Започване на война където и да е е безумие но като казваш А кажи и Б защо нищо не казваш за Косово Сърбия Сирия Либия Ирак Афганистан и тн . защото не ти утърва умръзна ми от лицемери и слагачи на краварите всеки си гледа интереса и за информация НАТО създаден 1949г варшавски договор създаден 1956г какво трябваше да направи СССР тогава да чака големи тъпоъгалници се навъдиха ходи в САЩ като искаш

90

седящия бик

преди 2 години

Тоя мразещ Русия индивид се прави на голям идеалист, какъвто изобщо не е.

89

Анонимен

преди 2 години

показва се слави във фейсбук и обяснява дълбокомислено Земята се върти .Тоя като започне да мисли и се изказва така се оплита ....

fallback