Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Четири от приоритетите, обявени от кандидат-премиера Пламен Николов, съвпадат с тези на "Изправи се БГ! Ние идваме!" (ИБГНИ). Оценявам положително, че Тошко Йорданов обяви, че подкрепата от ИБГНИ и "Демократична България" е важна за "Има такъв народ" (ИТН), защото такова е очакването на българските граждани и на хората от протестите - да има правителство на промяната, а не на подмяната.

Oще по темата
Това заяви лидерът на ИБГНИ Мая Манолова пред медии, след като от ИТН получиха мандат за съставяне на правителство.

"Ще изчакаме следващата седмица срещите с ИТН, за да да чуем какви са ангажиментите за съдебна реформа, пенсиите, социалната политика и подкрепата за фирмите. И също така ще вземем крайно решение, след като разберем пълния персонален състав на правителството и имената на министрите", обяви Манолова.

Мая Манолова съобщи, че от "Изправи се БГ! Ние идваме!" са по-скоро с положително мнение относно предложения за премиер Пламен Николов, предаде Bulgaria ON AIR.

Христо Иванов от "Демократична България" коментира, че на този етап не могат да дадат оценка на новото предложение от ИТН за премиер, тъй като не познават конкретния човек.

"Тепърва трябва да говорим за правителство, защото хората, които избраха нас, очакват не просто сляпо да подкрепяме някого. Ние имаме определени цели, политики, които излъчихме на площада миналата година. Очакваме някакъв политически акт - било споразумение или нещо друго, или все пак г-н Трифонов да поеме отговорността, защото това е неговата партия", коментира Николай Хаджигенов от "Изправи се БГ! Ние идваме!".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

60

Аз

преди 2 години

Щом тази го е оценила какво значение има мнението на другите

59

Анонимен

преди 2 години

Майчето одобрява всеки т.нар. мъж под 60, Ицо никога не е имал нужда от шнорхел и затова не го познава.

58

Анонимен

преди 2 години

Най-важното е че Слафчо прецака Христо Лодкаря. ТозиГном е най- голямата заплаха за мандата на ИТН.

fallback