Снимка: Има такъв народ

Общ преглед
Пламен Николов е новият избор за премиер на "Има такъв народ". Той влезе в президентството, заедно с Тошко Йорданов, за да получат мандата от президента Румен Радев.

Той не е участвал досега в политиката. Пламен Николов е доктор по философия на правото, политиката и икономиката.

Президентът Румен Радев заяви, че възлага със свой указ на кандидата за премиер да състави правителство, след като получи предложението на партията от Тошко Йорданов.

"В резултат на изборите от 11 юли на вас се падна отговорността да получите първия проучвателен мандат. Хората гласуваха за вас с очакване да консолидирате фронта на промяната срещу проваления корупционен модел на властта", каза президентът.

По думите му българите очакват предложенията за кабинет в рамките на срока по Конституция.

Твърде много неотложни проблеми се трупат, за да допуснете провал в мисията. Вярвам и съм убеден, че го осъзнавате, каза Радев и пожела успех на Николов.

За мен е изключителна чест и отговорност да бъда тук да получа този мандат от вас, отговори кандидатът за премиер.

Николов каза, че ще направи всичко възможно да спази установените законови срокове.

Коментари Напиши коментар

509

до 518

преди 1 месец

Ти смяташ, че България трябва да има публични банки и предприятия ли? Частно>държавно - винаги, ако ти искаш твоите данъци да отиват в загуба на зле управлявани публични дружества, това е твой проблем, аз предпочитам - не!

508

Анонимен

преди 1 месец

Всеки, който може да се подписва е възможно да стане и да бъде избран за премиер. Важното е да се подпише бг съгласие за влизане на С. Македония в ЕС, Истанбулската конвенция, приватизация на банки и пътища, дето не са приватизирани, пълен достъп на НАТО за война срещу Русия и т.н.

507

комсомола ни замина!

преди 1 месец

- за чужбина за да хряни своята старческа и пенсионерска престаряла родина и БКП Само нашите класови врагове ще ни хранят вечно....