Снимка: БГНЕС

Стоян Беличев категорично отрече в държавното дружество "Автомагистрали" да има секс стая.

На въпрос на Bulgaria ON AIR ползвана ли е за сексуални услуги стаята, вече бившият шеф "Автомагистрали" отговори: "Несериозно е да ми задавате такива въпроси. Това се намира на етаж на които работят служители от двете страни и срещу тази стая, кабинетите са там, вратите са отворени. Представяте ли си, че може да се случи нещо такова пред служителите?"

"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал и кой е подал информацията на тази медия, защото това е стая, която е направена с проект по ЗБУТ, която трябва да има всяко едно дружество с такъв персонал на територията си. И тя се използва по предназначение, скоро имахме случай, припадна колежка с ниско кръвно, която беше настанена там, докато се възстанови", допълни Беличев пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата
Изненадващо той потвърди, че ще подаде документи отново да оглави дружеството, с мотива, че е подготвен да върши тази работа.

Служебният министър на регионалнот развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път, като промените вече са вписани в Търговския регистър.

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase