135

Анонимен

преди 2 години

Мястото му е по скоро в затвора .

134

Анонимен

преди 2 години

Вальо-топлото 2.

133

Анонимен

преди 2 години

Като го гледам Беличев, май по-скоро ще стане клиент на бай Ставри

132

Анонимен

преди 2 години

До Благо устройствоТя вече е дърта и завижда.

131

Анонимен

преди 2 години

Пеевски влачи диря няма.

130

Шишо

преди 2 години

Рефренда в името на народа.

129

Анонимен

преди 2 години

Мамин златен!

128

Анонимен

преди 2 години

мисля, че така като Беличев може всеки един пт нас да "строи" магистрали

127

do 134

преди 2 години

лошото е че е с държавни пари

126

Благо устройство

преди 2 години

Виолетка Комитата откъде знае за "оная" стаичка и за какво точно я е използвала?Това е основния въпрос.

125

Недоразбрал

преди 2 години

Пусни ком унягата да командари и ще ти разрови и кошчето в тоалетната да ти докаже,че си си бър сал г,за със салфетки от 2 лева,а не от декларираните в счетоводството салфетки от 1,95?!Народе,народе,беше казл Апостола?!Когато не знаеш да целуваш ръката,която те е галила,ще целуваш червени за дници унизително привит и наколеничил!!Защото е нужна малко скромност със сериозен опит за добър резултат,*** НАРОДЕ??!!

124

СС

преди 2 години

На този само заради физиономията трябва да му дадат 5 години пандиз! :)

123

яяяя

преди 2 години

На последната ми работа ,едни се оправиха в мед. кабинета по време на нощна смяна. На друга служба откриха при инвертаризация ,любовно кътче в центъра на рядко използван склад направено от кашони и панели. Така че секс се прави почти навсякъде и по всяко време на работното място. От 15 места където съм работил поне на 70% се шушукаше за такива афери. А за останалите 30% най-вероятно не съм разбрал

122

И Кое му е лошото

преди 2 години

Да го туриш на някоя навита колежка в обедната почивка без да се бъркаш за хотел !? ИЗ-джвндърясахте всички ей.

121

Ядосан!

преди 2 години

"Нека почнат разследването си от това, кой е снимал"!!! Аре после повярвай и на една дума на този гнъс !!! За него е проблем кой е снимал!

120

Бай Ставри чака

преди 2 години

Бай Ставри не ги харесва такива гро3ници, но и този ще намаже. В затвора всяка стая е секс стая. Хайде, ревизия, съд, 20 годинки и в харема на Бай Ставри - при Тиквата. И любов, любов, любов... нон-стоп.

119

Анонимен

преди 2 години

Тоя като го гледам, едва ли някоя ще се навие да му пусне. Остава варианта някой да му подарява и на него плеймейтки за по 5 хил или, което ми изглежда по-вероятно, да му е гостувал кмета на Симитли, както някой писа по-долу

118

Тоя

преди 2 години

хем н.а.***.н.,хем "голям"!?!Това са кадрите на ГЕРБ - нагли,нахални,надменни,тънали,потънали,та чак затънали до ушите в тинята,калта,блатото на корупцията!!!Абе алонкоолу,ти си правилото,а не изключението,ПРОС/З/Т,като гъбена чорба,за което е виновен вашият идол,кумир,господ-бог,който ви е назначил там,и сега реве на умряло!!!Покрай него и вие започнахте да си мислите,че ще бъдете вечни,велики,несменяеми и незаменими,е да,ама не,то всяко начало си има и край!!!И вашият дойде,хайде ЧАО от мен!

117

Анонимен

преди 2 години

И на тоз да не му е гостувал кмета на Симитли ?

116

мак

преди 2 години

Да се похвали, какви стаи за помощ има за работници по трасетата, колко са и как са оборудвани. Едно е да припаднеш в стая зад бюрото, друго е злополука на строежа. Кой има по-голяма нужда от такива пунктове за помощ? Пък и това наистина повече прилича на хотелска стая.