Снимка: БГНЕС
fallback

Служебният министър на регионалнот развитие и благоустройството Виолета Комитова успя да смени ръководството на „Автомагистрали“ от третия път.

Промените вече са вписани в Търговския регистър.

Начело на държавното дружество застава Валентин Вълков, който е назначен за изпълнителен директор. Десислава Христова и Иван Станчев пък са новите членове на Съвета на директорите.

Вписването на новото ръководство е станало тази сутрин. Вчера пък изтече 3-дневният срок за обжалването на третата заповед за смяна на предишното ръководство. Такова не е постъпвало.

Oще по темата

Припомняме, че Комитова поиска да смени ръководството на „Автомагистрали“, след като проверка откри, че държавната фирма е платила авансово над 180 млн. лева на външни фирми за проекти за обезопасяване на свлачища и срутища, а шест месеца преди крайния срок почти нищо от възложените дейности не е свършено.

Заради тези договори беше сменено и ръководството на АПИ.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

39

Отврат

преди 2 години

Всички са се вкупали и не пускат кокала. По логиката им,ако собственика уволни някого,но той обжалва в съд....докато се гледа делото....а,този период може да продължи и 10 години....уволненият директор ,без да е директор , ще управлява дружеството. Е,сега на всеки е ясно,защо няма чужди инвестиции.

38

Евала Комитова

преди 2 години

изчегъртай ги герберунгелите!

37

Dinosaurus

преди 2 години

А кога ще успее да си изчегърта някоя гънка на гладкия мозък, хиена червена, Бузлуджа ли ще възстановяват с тия милиони или ще си боядисат партийния дом и ще му кичнат рубинената петолъчка, след като изхвърлиха НС от там? Щото Хемус е за всички, а БСП се мръдват само за себе си. И то да си напълнят гушите без нищо да правят, но да ограбят труда на другите и да присвоят чуждо. Сега Хемус престана да съществува, честито северна България!

fallback