Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Служебният премиер Стефан Янев поиска около седмица толеранс, за да се запознаят министрите с реалната картина в държавата.

Oще по темата
След това тя ще бъде представена пред обществото, заяви той на първото заседание на служебното правителство, което беше назначено вчера от президента Румен Радев.

Янев опроверга медийни публикации за положителен тест за коронавирус на един от министрите. Станала е грешка, включително има извинително писмо от първата лаборатория, в която се извиняват за грешката, обясни той.

Днес министрите ще разгледат теми, свързани с предстоящи европейски заседания и възможностите за социално подпомагане във връзка с пандемията, както и план за ваксинация.

Работим на пълни обороти, всичко е под контрол, очаквайте информация навременна, честна и открита по всяко време, защото ще работим в полза на обществото, подчерта служебният премиер и напомни мотото на служебния кабинет - прозрачност, професионализъм и почтеност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

163

нормално е

преди 2 години

Тези калинки трябва да се сменят !Новият кабинет е действително ЕКСПЕРТЕН , няма за какво да ревете .Нали и вожда Б. каза , че Президента е избрал най-добрите министри от РАЗЛИЧНИ партии ...Защо не вярвате и на ВОЖДА ???

162

питане !

преди 2 години

До ЧиновникА ГЕРБ не работеха ли на ''пълни обороти'' , или това не се поВни ?Идва и времето да се плаща ''обяда'' !Голямо реване , брееей !

161

Чиновник

преди 2 години

Да, и аз така чух, че "работят" на пълни обороти. Занимават се с масови уволнения и чегъртане на хора по всички министрества и агенции. Правят го така, сякаш ще управляват 4 години, а не 2 месеца. Занимават се с всичко друго, само не и с това, за което са назначени, а именно с организирането на изборите.

fallback