163

нормално е

преди 2 години

Тези калинки трябва да се сменят !Новият кабинет е действително ЕКСПЕРТЕН , няма за какво да ревете .Нали и вожда Б. каза , че Президента е избрал най-добрите министри от РАЗЛИЧНИ партии ...Защо не вярвате и на ВОЖДА ???

162

питане !

преди 2 години

До ЧиновникА ГЕРБ не работеха ли на ''пълни обороти'' , или това не се поВни ?Идва и времето да се плаща ''обяда'' !Голямо реване , брееей !

161

Чиновник

преди 2 години

Да, и аз така чух, че "работят" на пълни обороти. Занимават се с масови уволнения и чегъртане на хора по всички министрества и агенции. Правят го така, сякаш ще управляват 4 години, а не 2 месеца. Занимават се с всичко друго, само не и с това, за което са назначени, а именно с организирането на изборите.

160

Тошо

преди 2 години

Добре е че........ искате да работите на пълни обороти.Добре е и че.......... можете да работите така.Но дали ще съумеете да го направите...........това е друго!!!Защото теорията и практиката нямат нищо, .....ама нищо общо когата се управлява дърводелски цех, а за държава .....какво да говоря !

159

европа

преди 2 години

ще дойде и вашето време след краткия ви жа лък престой

158

..

преди 2 години

какво работите бе.. изпоуволнихте за 2 дни сумати народ по министерства и агенции и тн. за тези 2-3-4 месеца ще занулите освен финансово, но и кадрово и като работа държавата тотално

157

Алабалов

преди 2 години

Голям бързак е тоя бе. Още не е седнал и вече работи на бързи обороти. Виждали сме ги такива отворковци. Озъбват се за нула време.

156

Анонимен

преди 2 години

kamikadzeta na palni oboroti...

155

Анонимен

преди 2 години

Пълни обороти от първия ден?Вие още не сте се ориентирали в министерствата.Сигурно всички сте надъхани като Минеков-за два месеца ще свърши пропуснатото с 10години. Но те така обещават комунистити-светло бъдеще.

154

Българин

преди 2 години

E каквъв контрол , като допускате потенциален заразен на представянето. Представянето е на 12 май в 9 сутринта , а служителката от лабораторята каза, че са разбрали за потвърждението за отрицателния резултат в 14ч на 12 май. Смях

153

Оруел

преди 2 години

Как ви звучи репликата му "Всичко е под контрол."? Явно ще го играят Биг Брадър, започнаха с чистките и реваншизма от първия ден, за да не губят време. И замирисва на тоталитаризъм. И защо сега няма протести. Радев изигра всички, включително и избирателите- за когото и да си гласувал, получаваш Радев.

152

до 165 отново

преди 2 години

и за да бъда по-точен...относно този недостижим интелектуално индивид, наричан галено от Маджо - Тиквата -----Цитирам - Б.Борисов стана доктор по физкултурните науки с ранг на психолог......каквото и да значи това.....

151

до 165

преди 2 години

Относно докторската му степен--тя е по психология, а той НИКОГА не е учил или преподавал психология.....В тази връзка, дори Т. Живков бе по-скромен. Когато ЯРОСЛАВ РАДЕВ МУ ПРЕДЛОЖИЛ ДА ГО НАПРАВЯТ ДОКТОР ПО ПРАВО- ЖИВКОВ ОТКАЗАЛ , защото е учил право само до втори курс. Докато Боко Тиквата не се посвени да стане доктор по дисциплина, която дори и правилно не може да произнесе.

150

До подкрепа

преди 2 години

Много елементарно мислиш. Бойко, че сигурно е правил далавери е ясно, то огромна част от политиците по света го правят.Но със сигурност бойко не е ***, както се опитват да го изкарат.Говори просто и шегите са му дебелашки - опитва се да имитира т.живков и така да спечели простите хора. Иначе е хитрец и съвсем не е неграмотен. Между другото има докторска степен и бил преподавател в академията на мвр.Това, че бил прочел една книга е пълна глупост.

149

подкрепа

преди 2 години

Подкрепям промяната. Дори и агента на Русия Радев е за предпочитане пред нискочелата мутра Тиквата. Като се замисля, че индивид, за когото няма човек в България да каже ,че е по- глупав от Него, ни управлява 12 години-----нямам думи от срам.И който мисли противното от сърце го проклинам---Децата и внуците ви да имат интелекта на Тиквата.

148

реорганизацията

преди 2 години

До ГАВРАТА ЗАПОЧВАСъкращения на неудобни и назначаване на техни хора, централизация

147

hitko

преди 2 години

Големи спецове са, щом всичко знаят и всичко е под контрол...Нали все пак не приемате от БСП, Жан Виденов, Беров и Сие. Такива некадърници и коне с капаци Новата ни история не познава. Президента изпълнява указите на БСП-Москва, а тези недоносени управляващи ще бъдат оръдието за изпълнение на пъклените планове. За 2 месеца ще блокират всичко що е важно за тях и после да се оправяме. Започнаха С МВР и Прокуратурата.Естествено. Няма да е Икономиката,я !! Ходи ги гони после мафиотите. Всичко е лъжа

146

до к.149

преди 2 години

За каккви контролни органи става въпрос? Спомням си за един "орган", но той претендираше, че е орган на Господ.А за "червени ***" бъркате: аз съм наследник на 243 дка земя, които Илчовски искаше да ни отнеме почти без пари.В тази си "дейност" той беше подкрепен от РУ на МВР-Червен бряг, РП, че и от БОП-а и ИП начело с Василев към РДМВР- Плевен и още един екземпляр - инсп.Стойков от ГДНП, вече е пенсионер. Така че пребояд. милиционери го подкрепяха, а сега Илчовски се пише репресиран и му вяр

145

Свирепи

преди 2 години

Янев, работите на пълни обороти и под нож! Чегъртането започна, изхвърлят хора от работното им място без обяснение. Държат се като варвари, жестоки и освиреп2ели. Госпожата от тихата спалня призовава всички лоялни на Герб вън от държавната администрация. Понеже навремето СДС не направи лустрация на комунистите, сега те ще ги чегъртат. Борисов, какво ще кажеш за прекрасния президентски кабинет? Рушат се съдби! Омраза в действие.

144

Анонимен

преди 2 години

Тия с извънредни комисии ще управляват. Чекисти проклети.