Снимка: БГНЕС
fallback

Досега не сме водили конкретни разговори за съставяне на правителство с нито една партия - нито от новите, нито от старите.

Това заяви лидерът на ДПС Мустафа Карадайъ след консултациите при президента Румен Радев.

Oще по темата
Моделът на правене на политика, на който сме свидетели от 11 години - омраза, разделение, противопоставяне, арогантност, продължава от една парламентарна група в Народното събрание.

Именно това е заявката на избирателите - за промяна, посочи той.

От ДПС пак декларираха, че могат да подкрепят кабинет на новите партии в парламента при ясна програма и цели, но не и на ГЕРБ или БСП.

Карадайъ не отговори дали ДПС се готви да получи евентуален трети мандат.

На въпрос за координирани действия между "Демократична България" и ДПС при акцията през лятото в Росенец, Карадайъ отговори:

"Прекият участник в тези акции беше г-н Борисов и други негови изпълнители, вижда се от кадрите и от техните действия. Техните координирани действия с "Да, България" да не ги прехвърлят на ДПС".

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

48

Анонимен

преди 3 години

*** *** - ***.RU17.CLUB

47

1

преди 3 години

До до 14,*** ,ако е обида ме извини,но си спомни думите на Левски,всички няма значение от етноса,трябва да живеят в България,мирно и задружно,а такива като теб сеят омраза,а други като говорят с езика на омразата,примера със Северна Македония,срещу България,вдигате аларма ,до господа.

46

Диана

преди 3 години

От ДПС още в края на миналия парламент заявиха, че този парламент е срам за България. но в новия Парламент се обявяват и срещу Герб, гледайки да захапят по-голям къс от баницата..Определено,това не е чиста политика! БСП развращава народа ни до мозъка на костите и определено е най-големия проблем на обществото ни - вместо нещата да се подобряват,да се издигат умни, талантливи и отговорни за съдбините на България политици, блатото БСП продължава да бълва само посредственост и мръсотия в политиката

fallback