Снимка: ВМА
fallback

Шефът на Националния оперативен щаб и началник на ВМА ген.-майор проф. д-р Венцислав Мутафчийски смята да се ваксинира.

Oще по темата
"Това е единственото вярно и отговорно решение, за да не допусна да бъда източник на зараза към моите пациенти, колеги, приятели, близки, майка, баща.

Призовавам моите колеги да се информират от научни източници, да бъдат на нивото, на което се очаква от тях, за да са полезни за своите пациенти и да дадат верните съвети", заявява той.

По думите на Мутафчийски медицината се развива с гигантски крачки.

"А изискванията към нас са да бъдем непрекъснато на пулса на времето, с промените, които се случват в медицината, за да може да дадем вярно послание", смята генералът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

150

Шиши

преди 3 години

Да се боде, яко ще се мре от хамериканските л****** наречени ваксини. *** трябва да бъде човек да им вярва на тия продажни мекертета. Толкова ли сме им омразни народа, че да ни надупчат с нетествана ваксина, пълна с отрови и да ни накарат да подпишем, че никой не носи отговорност за последствията. Нооооооо, да не забравяме, че има Господ.

149

Шаши

преди 3 години

Браво, браво генерале. Ама, аз да ти я бия по телевизията, пред всички, да няма измама. Иначе може да ти бият витамин ЦЪ. Бас ловя, че не разбираш къде е грешката.

148

Ал Бънди

преди 3 години

Генерал ли си какво ли си.И за теб ще дойдем.

fallback