150

Шиши

преди 3 години

Да се боде, яко ще се мре от хамериканските л****** наречени ваксини. *** трябва да бъде човек да им вярва на тия продажни мекертета. Толкова ли сме им омразни народа, че да ни надупчат с нетествана ваксина, пълна с отрови и да ни накарат да подпишем, че никой не носи отговорност за последствията. Нооооооо, да не забравяме, че има Господ.

149

Шаши

преди 3 години

Браво, браво генерале. Ама, аз да ти я бия по телевизията, пред всички, да няма измама. Иначе може да ти бият витамин ЦЪ. Бас ловя, че не разбираш къде е грешката.

148

Ал Бънди

преди 3 години

Генерал ли си какво ли си.И за теб ще дойдем.

147

Ето един смел човек

преди 3 години

Не като СТРАХЛИВЦИте Борисов и Радев които щели да чакат ама какво и те не знаят. Мнооого им е трудно да заявяват твърда позиция, за разлика от МУТАФЧИЙСКи, смел мъж е той.:)Един държавник ТРЯБВа да е категорично смел, а не бъзливец.

146

Анонимен

преди 3 години

Не ми натрисайте в мутрата кой и как и защо ще се ваксинира.Това е личен избор.И откъде да знам дали ще се ваксинира генерала.Може да е с генералска ваксина.Чактисвате ли?

145

Обективно

преди 3 години

Мутафчийски да подскаже ЗАЩО УБИХА БРАНДИ ВАН в Сащ??? ОСТАВИ 10Г. ДЕТЕ. И ЗАЩО БЕШЕ ТОВА?

144

Анонимен

преди 3 години

Ще повярвам само ако се гътне след ваксинацията.

143

Анонимен

преди 3 години

И аз мога да си инжектирам витамини в ефир.

142

Анонимен

преди 3 години

генерал Смърт изпълзя от подземията на Военна болница и почна да ръси глупости, без никой да му е искал мнението.ЦИРКАДЖИЯ !

141

да,да ама не

преди 3 години

Айде и тоя от цирка ще се вдаде да го боцнат като за пред ТВ камерата; въпроса е какво ще има в бодеца - проста гола аква редестилата или физиологичен разтвор!? Щото с тия негови серийни издънки и изцепки как да му повярваш?!

140

Яко ще се. ... Краде

преди 3 години

Годжи няма ли вече да слиза от екран? Партийна службичка ли ИСКАШ? ПРЕЗИДЕНТ ЛИ ЩЕ СТАВАШ?

139

Vip

преди 3 години

И аз искам да се ваксинирам и се моля антиваксерите да се множат, че ваксина да има най-скоро за мен, че иначе ще чакам чак средата на следващата година..

138

Анонимен

преди 3 години

До ЧикаготоТака е! Снощи се обаждах в предаването "Шесто чувство" на тв Скат и там научих същото. Освен масоните и илюминатите и Сорос е активно намесен в световната конспирация. Сигурен съм, че скоро и Сидеров ще се изкаже по въпроса. Българина трябва да се вгледа в корените си и да се обърне към народната медицина. В никакаъв случай ваксина! Само греяна домашнярка и си имунизиран! Пазета се българи от Световната измама!

137

BASTA REPOORT

преди 3 години

И ще си глътнете езиците от ужас, т.е. от истината.

136

Анонимен

преди 3 години

Супер, пожелавам му бързо да се гъкне хахахахаха

135

Животновъд

преди 3 години

Ваксинирам русофили срещу бяс. За пенсионери безплатно!

134

Анонимен

преди 3 години

Че какво ме интересува кой платен *** вика в полза на ваксините, за които никой и до днес не си постави главата в торбата да поеме отговорност за последиците. На тоя отгоре пък му вярвам колкото на другия плешив - Бойко ви, докторът.

133

Именно тъмните сили

преди 3 години

До Чикагото : искат Да НЕ се ваксинираме. Искат да сме болни, уязвими и уплашени, зависими и манипулируеми.

132

Анонимен

преди 3 години

И тоя критерий за правилно решение ли е? Боже!Би било чудесно, ако наистина всеки друг политик, понеже този е първо политик, вземе, че се нажеби с ваксини и хапове. И повечко да са! И по-нови и неизпитани!Ама няма да го направите, мошеници такива!

131

Най-накрая

преди 3 години

адекватно лекарско становище. Лекари масово дават съвети да не сме се били ваксинирали. Мои познати, които са в рисковите групи биват съветвани от разни лекари на 100% да не се ваксинират, гените им щели да се изменят...затова ще сме бедни, болни и умиращи, защото много лекари, вместо да четат научна литература гледат холивудски филми.