Снимка: Facebook
fallback

Измамници с фалшиви профили продават препарати за отслабване с лика на Никол Станкулова. За това алармира самата тя пред Нова телевизия. На телефона им за поръчки отговаря жена с руски акцент, а след това номерът вече не е достъпен.

Организирани са и фалшиви лотарии, като за лице отново е посочена синоптичката.

"Жената обяснява къде ще ти бъде изпратен продуктът, но номерът е защитен и не може да бъде набран или намерен от полицията. Има и общ регистър на сайтовете. Ако той е регистриран например в Сочи, а продуктът е от Украйна – това също може да е белег за измама", добавя Никол.

"Искам да кажа на хората да внимават много и ако е нужно могат да пишат на личните профили на известните личности, които са посочени за лица на дадена кампания", казва още тя.

Повечето от тези сайтове са регистрирани на места, където Интерпол не може да ги разследва. Важно в тези случаи е да се гледа и телефонът за контакт. В повечето случаи такъв няма и това е една от сигурните индикации за измама.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 3 години

Нямам никаква идея коя е тая.Ама явно си има почитатели, щом купуват ментета или си падат по лотарии, само като й видят лицето.

13

Анонимен

преди 3 години

хубавица си е

12

Пян Гъ

преди 3 години

Не правете просташки коментари със сексуална насоченост. Момичето е хубаво, но на никого не е изяла десерта с вилица. Какви претенции имате и от позицията на какви раздавате квалификации??? Нито сте я виждали, нито я познавате, нито някога това ще стане... Само излагате нашия етноманталитет.

fallback