Снимка: Правителствена пресслужба
fallback

Държавата няма да бъде затваряна, напротив. Това заяви категорично премиерът Бойко Борисов, който се включи на живо във Facebook.

Борисов опроверга твърдения в "лъжливи сайтове".

Oще по темата
В началото затваряхме държавата, защото не знаехме какво е и даде ефект, обясни той. Премиерът каза още, че сега се чувства сигурен като ръководител, защото знае какво се случва и кога е тежко.

"Знам, че здравите трябва да работят, заразените да се карантинират, болните веднага да се лекуват, затова усилихме болници, полицаи, всичко", посочи още Борисов.

По думите му това, което ни спасява, е грижата за себе си и за другите.

"По 500 оздравяват, те трябва да работят, държавата няма да спира, психиката на хората трябва да е стабилна", настоя той. Борисов каза още, че заболяването е "страшно и гадно, но преодолимо".

Премиерът увери и че имаме всичко необходимо и "гладен няма да оставя никой".

Февруари, март, април, ще изправя държавата, не се подвеждайте по лъжците, това целяха, настоя Борисов.

Всички мерки се изпълняват, пазете се, да не се заразим масово и така ще минем най-добре в Европа, още сме на 17 място, каза той.

Премиерът посочи, че разчита на лекарите, призова ги да помагат на всеки и каза, че се чувства добре и се надява скоро да е сред хората. Борисов е с коронавирус, и сам каза, че изолацията му продължава 12-ти ден.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

253

Анонимен

преди 3 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ и особено много НАШИТЕ ДЕЧИЦА!!!!! АМИН, да дойди Господи ИИСУСЕ ХРИСТЕ!!!! България на ТЕБ се надява!!!

252

Гуфу

преди 3 години

Ай прочетете малко и млъкнете ве *** противно. Ако някой от вас има идея за кво протестира па на. Ето малко официална статистика. Бългopия ĸдинcтвĸнo в AP щĸ имo дĸфицит пeд 3 нo cтe eт бpyтния вътpĸшĸн пpeдyaт (БHX) пpĸз 2020 г. cпepĸд ĸcĸннoтo иaeнeмичĸcao пpeгнeзo нo Aвpeaeмиcиятo зo гeдинoтo, eглocĸнo eт ĸвpeaeмиcopя пe иaeнeмиaoтo Xoeлe Джĸнтилeни.Дĸфицитът в тpи четвъpти от cтpаните члĸнaи щĸ бъдĸ 6% или пeвĸчĸ, o във Фpoнция, Италия, Бĸлгия, Иcпания и Ромуния 10%.

251

Анонимен

преди 3 години

Тоз ако се яви на психотест ще го приберат веднага.

fallback