253

Анонимен

преди 3 години

БОГ ДА ПАЗИ БЪЛГАРИЯ и особено много НАШИТЕ ДЕЧИЦА!!!!! АМИН, да дойди Господи ИИСУСЕ ХРИСТЕ!!!! България на ТЕБ се надява!!!

252

Гуфу

преди 3 години

Ай прочетете малко и млъкнете ве *** противно. Ако някой от вас има идея за кво протестира па на. Ето малко официална статистика. Бългopия ĸдинcтвĸнo в AP щĸ имo дĸфицит пeд 3 нo cтe eт бpyтния вътpĸшĸн пpeдyaт (БHX) пpĸз 2020 г. cпepĸд ĸcĸннoтo иaeнeмичĸcao пpeгнeзo нo Aвpeaeмиcиятo зo гeдинoтo, eглocĸнo eт ĸвpeaeмиcopя пe иaeнeмиaoтo Xoeлe Джĸнтилeни.Дĸфицитът в тpи четвъpти от cтpаните члĸнaи щĸ бъдĸ 6% или пeвĸчĸ, o във Фpoнция, Италия, Бĸлгия, Иcпания и Ромуния 10%.

251

Анонимен

преди 3 години

Тоз ако се яви на психотест ще го приберат веднага.

250

Анонимен

преди 3 години

Довечера ще си смени мнението 10 пъти ,нали все гледа Европа да видим какво ще му кажат да прави,щот той само глупости може да измисли.

249

Анонимен

преди 3 години

Във Варна областния се изцепи че щели да приготвят 300легла за ковид в болниците ,те пролетта уж бяха готови същата бройка,пак куца на герп организацията,само че сега има 204 положителни на ден ,да видим пак смешните легла в спортна зала ще ги слагат ли.

248

рз

преди 3 години

МИнистерството на истината в днес бг работи на пълна пара.. и на твоя гроб ще пикаят всички потърпевши дано те уволнят ""редакторче""

247

men

преди 3 години

а на пенсионерите продължават да им се слагат безплатно имунизации за грип. след такава имунизация дядо ми миналата година точно преди "пандемията" изкара най тежкия грип който някога е карал. дали е случайност. същата работа и в италия и целия ЕС. програсма за масово ваксиниране на старци с ГРИП. да видим колко ще оцелеят. допълнително всички болници са затворени и има доста случаи на хора почнали от нелечение на други болести.

246

ДДД

преди 3 години

Остра форма на шизофрения!Незабавно го вкарайте залечебние!

245

Анонимен

преди 3 години

Вече трети мой близък (не познат), бере душа и не само до болница не може да се добере, а и до келева информация от РЗИ. Всички здрави сме впрегнати да търсим връзки, контакти и звъним да се молим за каквото и да е къде ли не. Хора с доходи на тавана, плащащи огромни осигуровки, не са в сивия сектор и не са похарчили и стотинка до момента - здрави хора, профилактиращи се ежегодно на частно, с грижа към себе си и обществото. И в момента се молят някой да им вдигне телефона поне някъде, да даде проста информация. За достъп до болнично лечение дума не става - казано им е прав текст, че докато не

244

аз

преди 3 години

ТИ пикаят на гроба всички засегнати от пандемията... нямало да затваря.. ясно е че колкото повече умрат ..предимон възрастни ще му е по добре.. няма да има пенсии да давасамо че ако тиквата или комунистическата лидерка се разболее влиза с нисък старт в болница.. не чака 19 часа за линейка, да дойдат да ти кажат ми няма какво да направим, чакаме го да умре

243

ГосТ

преди 3 години

Сега разбрахте ли кой лансира и подкрепя неграмотното инфекционистче, А ? Затова и Мутафчийски изчезна. А като няма да има никакви мерки,защо са тези помощи и отстъпки за хотелиери и ресторантьори? А ,тикво ?

242

Анонимен

преди 3 години

Толкова неадекватен,самовлюбен и некомпетентен човек никога не ни е управлявал.

241

бацо

преди 3 години

Престъпник!

240

Анонимен

преди 3 години

"имаме всичко необходимо и "гладен няма да оставя никой".Не лъжи!! Виж колко клошари ходят по улиците. И виж дори и сред работещите колко хора живеят в недоимък

239

РЗИ

преди 3 години

За вас има правителствена. За раята няма нужда вече от тестове. Трябват мобилни крематориуми. Бъдете живи здрави. И щастливи. Мре се по план.

238

Анонимен

преди 3 години

Боко *** II

237

Хммм

преди 3 години

Кога Ви говореха,че ще стане страшно хейтвахте всички ***,че това е измислен вирус,а сега що нямало мерки,що нямало ограничения.Абе,хора Вие само спамите и мърморите,оставете компетентните органи и държавни служители да се грижат за Вас.Март месец има избори,ще си изберете пак некои,за които да мърморите,но не си мислете,че Сте медици,управленци,осъзнати.Вие само искате и грухтите като на баба прасето.

236

Бай Пешо

преди 3 години

Тиквата е почнал да гори масло!

235

Вики

преди 3 години

Какво да я затваряте, бе! Вие я съсипахте!

234

Шаши

преди 3 години

Баце, здрасти начи. Какво правим с автобус 72? Мини да се повозиш с мен. Няма маски, няма нищооо, нищо. Сега разбрах, защо има апартейд. И почвам да го разбирам това разделение. Щом не се съобразяваш с другите и не носиш маска - значи трябва да си в отделен автобус. Ама то било много ясно бре.