Снимка: БГНЕС
fallback

Затруднено е движението на АМ "Тракия" при 118 км, в посока София, заради верижна катастрофа, съобщиха от ОДМВР Пловдив.

Инцидентът, при който са се ударили четири автомобила е станал преди около час.

Два от автомобилите са с турска регистрация, а другите два - с българска. Едно от превозните средства е напълно изгоряло. Причинени са материални щети.

Екип на бърза помощ преглежда бременна жена, пътувала в един от автомобилите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Щирлиц

преди 3 години

Пак турски автомобили..Нищо ново.

14

Анонимен

преди 3 години

Пълен абсурд е магистрала Тракия. Връщахме се днес вечерта, замалко не се набихме и ние верижно, защото имаше огромно задръстване и никаква сигнализация. По света има табла, на които пише "задръстване/катастрофа еди къде си, внимавайте". На тъмно да успееш да различиш движеща се колона от такава която почти не се движи, при 120км/ч е много трудно. Още повече когато е пълно със селяци, които си мислят, че като дадат ляв мигач и си длъжен да им се махнеш от пътя. А полиция нямаше никъде.

13

Анонимен

преди 3 години

Това въобще не е магистрала, стига сте лъгали хората. Да отидат до съседна Сърбия и да видят каква магистрала направиха със собствени средства. Тук само се краде. ############За да знаеш каква е магистралата в Сърбия трябва да излезеш извън пределите на селото си. И тогава да пишеш.

fallback