Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Изненадваща нощна блокада бе осъществена в Пловдив снощи, като повече от един час остана затворено кръстовището на Водната палата в Пловдив.

Тя бе наложена за морална подкрепа на протестиращите в града, казаха организаторите на част от протестите в София адвокат Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

Oще по темата
Основното кръстовище с фонтана на бул. "Цар Борис Трети Обединител" и бул. "Марица - юг" в Пловдив бе блокирана след 23 часа, като демонстрантите са паркираиха автомобилите си така, че да не може да осъществява движение през пътя.

През автомобилната блокада се пропускаха линейки и автомобили, в които има малки деца.

На протеста имаше и хора от София, Хасково, Стара Загора и Казанлък. Според тях тази акция е в знак на солидарност с пловдивчани. На мястото пристигна патрул на полицията, но няколко минути по-късно си тръгна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

91

Вивалди

преди 3 години

Някои лапат хайвера И си правят далавераНякои са лапнали кукатана ония барони с пуратаМузика естрадна няма но това не ме натъжава Кабелната порно даваала и туй не забавляваНЕЩО СТАВА НО КАВО НЕ ЗНАЯЩерката се снима голаКоцето си сменя полаЧерна борса бе бананаА сега сме на марихуанаКурвето се казва ескортБензинджията форкортБандитът е станал лордНека. Пак сме на комфортМафиотът е бизнесменКомунистът- конгресменМедията е калинкаПунта мара ПолитикаНещо става,но какво

90

Прав си

преди 3 години

До МироСлед това ще освободят улиците и ще подвият опашки

89

Миро

преди 3 години

Така трябва. Организирано ще се блокират различни градове и обекти. Така до 02.09. След това :Свобода или смърт!

fallback