91

Вивалди

преди 3 години

Някои лапат хайвера И си правят далавераНякои са лапнали кукатана ония барони с пуратаМузика естрадна няма но това не ме натъжава Кабелната порно даваала и туй не забавляваНЕЩО СТАВА НО КАВО НЕ ЗНАЯЩерката се снима голаКоцето си сменя полаЧерна борса бе бананаА сега сме на марихуанаКурвето се казва ескортБензинджията форкортБандитът е станал лордНека. Пак сме на комфортМафиотът е бизнесменКомунистът- конгресменМедията е калинкаПунта мара ПолитикаНещо става,но какво

90

Прав си

преди 3 години

До МироСлед това ще освободят улиците и ще подвият опашки

89

Миро

преди 3 години

Така трябва. Организирано ще се блокират различни градове и обекти. Така до 02.09. След това :Свобода или смърт!

88

Анонимен

преди 3 години

Как се прави протест:Човек в сянка се обажда на организатор, обикновено бивш кадър на МВР, който има контакт с контингент, който може да използва за блокадата.Едновременно се уведомява и медия която ще отразява.Бившия се уговаря с полицията, медиите снимат и публични личности или който трябва изразява позицията която трябва да обиколи медийното пространство.Дошлите полицай охраняват мероприятието до приключване на репортажа, от недоволството на блокираните граждани. Медиите си тръгват и край

87

като им гледаш

преди 3 години

физиономиите на тея, само за каменоломната са. Много ще им ходи там да си изгниятИзпадняците

86

Анонимен

преди 3 години

Станаха банални. ***.

85

Анонимен

преди 3 години

Смешници. Даже не знаят какво искат. Абе няма полиция в тази държава....

84

Мъпет шоу

преди 3 години

Голяма всенародна подкрепа - от 5 града дошла по една кола за да блокират 1 пловдивско кръстовище за 1 час, защото на 2-рия пловдивчани ще ги потрошат. Ей, това му се вика масова подкрепа. В София същата работа - градските организации на червените събират хора и ги пращат в София за пълнеж. Днес събират и за Фигуранта на Шипка, че да не набие някой предателя.

83

Анонимен

преди 3 години

Комшийката ми не ми пуска. Ако това не се промени ще блокирам кръстовище!!!

82

Анонимен

преди 3 години

До Суха СъчкаОсвен това съм с разширени вени и ме мъчат хемороиди!Снощи да беше отишъл при умния и красив ХаджигГейов да ти оправи хемороидите! Вече 44 нощи се лекуват с катунарите из палатките :)

81

пловдивчанин

преди 3 години

Полицията си тръгна защото командированите обещаха да освободят кръстовището след един час, което послушно изпълниха.

80

ганьо

преди 3 години

Айде измислете нещо друго бе бе, галошши. Все едно и също.

79

Анонимен

преди 3 години

Село Пловдив, за какво стачкуват? Сложиха им 20 завода. Да бачкат там

78

555

преди 3 години

Аз съм софиянец и страшно много обичам Пловдив . За съжаление и там имало Д--е--би-ли , които подкрепят безуми-ето по улиците .

77

Хан Аспарух

преди 3 години

- Тук ще бъде България!- Но Ювиги, тук ще пречим на преминаващите?!

76

Анонимен

преди 3 години

Много интересна солидарност - да ти дойдат в града и да ти блокират кръстовището.

75

Анонимен

преди 3 години

Пуч на Рублев свърши тези още се пънат

74

Само да кажа

преди 3 години

Колкото си по- ***, толкова по- малко решения на една задача ще намериш. И обратното, една задача винаги има безброй решения водещи към точният резултат. Това, аз съм Бог...е хубаво но за Фараон. 21 ви век сме ...чикаго ню йоек 10 000 000 градове ...питайте бе как се соравяте какъв е софтуерът за уоеавление на град не на държава от 4 000 000 а на град от 10 000 000 души. Всичко в готово моделът работи, защо не може? Какво Ви спира? Кой има изгода да не се оупа нищо? Гащите че миришът е ясно .

73

жалка картина

преди 3 години

Тримата комунистически лумпeнa и клепоухия фът|мak, смятащи се за вдъхновители и водачи на протеста , или озверелите диваци по кръстовищата - това ли са умните и кадърни младежи които ще възродят България ??? Жалки фигуранти и слуги на Божков и Цв.Василев !!!

72

ДО 79

преди 3 години

Къф ти е проблемът тогава като са толкова малко?Какво само кудкудякаш като кокошка носачка, която е снесла или пък видяла лисисица?Радвай се ***, радвай се че няма сериозни протести!