Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Със скандал започна дебатът по петия вот на недоверие към правителството, внесен от БСП.

Oще по темата


От БСП се ядосаха, че примерът Бойко Борисов не е в пленарната зала, а шефката на НС Цвета Караянчева обясни, че той е в Брюксел за участие в заседанието на Европейския съвет.

"В днешния съдбовен ден липсва премиерът, както и тримата нарочени за отстраняване министри, които още не са отстранени. Да изчакаме да дойдат в зала. Борисов дължи отговори на парламента, на българските граждани и на протестиращите", скочи Георги Свиленски.

Общ преглед

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

218

Анонимен

преди 3 години

Отговора му - 29 млрд.евро

217

Алекс2

преди 3 години

Единия докара 29 млр за икономиката другия раздава юмруци ! Третия герой прави циркове на камънаците в Ресново ...много "труден" избор за избирателите !

216

Анонимен

преди 3 години

ми тоя *** откъде да знае че сме Парламентарна Република а не бащиния му. Би трябвало да е подчинен на НС а то в мутренската държава НС е негова маша да си прокарва джъндъризми и разни удобни закончета да ни закопава още повече. ОСТАВКА бее, докога ще ви чакаме!!! Видяхте ли какво е да си демократ- държи кокала и няма пускане, няма прокурори и съд за него, той е над всички като цар, никава Парламентарна Република не сме.

fallback