218

Анонимен

преди 3 години

Отговора му - 29 млрд.евро

217

Алекс2

преди 3 години

Единия докара 29 млр за икономиката другия раздава юмруци ! Третия герой прави циркове на камънаците в Ресново ...много "труден" избор за избирателите !

216

Анонимен

преди 3 години

ми тоя *** откъде да знае че сме Парламентарна Република а не бащиния му. Би трябвало да е подчинен на НС а то в мутренската държава НС е негова маша да си прокарва джъндъризми и разни удобни закончета да ни закопава още повече. ОСТАВКА бее, докога ще ви чакаме!!! Видяхте ли какво е да си демократ- държи кокала и няма пускане, няма прокурори и съд за него, той е над всички като цар, никава Парламентарна Република не сме.

215

чиста работа!

преди 3 години

До Lisaвместо за чаша млеко цяла крава да вземаш!

214

пачавра леке не фаща

преди 3 години

До споко!Неговите господари са в ЕС..........

213

споко!

преди 3 години

*** не хваща и да беше дошъл! Неговите господари са в Европа!

212

ДОГАН

преди 3 години

До НЯМА КОМУНИСТИОСТАВА ДА ДОВЕДЕ СУЛТАНА. РАЗГЕЛЕ! - ЩЕ СЕ ОТЪРВЕМ ОТ МОСКОВСКИ ОКУПАТОРИ!

211

като бито куче!

преди 3 години

Бяга и се крие от народа! Така правеха всички комунисти като не ич отърваше!Вземаха си неплатен отпуск в уречения ден, напускаха клубовете....

210

kanalin

преди 3 години

Корнела играе срещу гражданското общество, уви. Театър (вот на недоверие) в парламента - за пред хората. Говорене колко да не заспат. Като докара активистите на БСП пред Парламента вмсто на в. Бузлуджа ще изгони и протестиращите. Остава Мутрите да докарат автобусите с тъмнокожи избиратели. Имитация на политически живот.Това поколение политици ще бъдат запомнени с корупция, неадекватност и тотална простотия. Амеби.

209

Анонимен

преди 3 години

БСП Е фалшива партия..

208

geshev

преди 3 години

До ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМsza da vidi dali nema i tam 5 .6 chekmedzeta

207

Отговор

преди 3 години

До ИСКАМЕ ДА ЗНАЕМ Нещо да си чул за изнасяне на документи за националната сигурност? Или очите ти са отворени, ама иначе си удобно глух??

206

Гост

преди 3 години

Тия биполярно разстрайство ли ги гони? Да се телепортира от Брюксел ли Борисов? Щяха да са смешни, ако не бяха толкова жалки.

205

Анонимен

преди 3 години

ОТ сценария с пачките само се разтяга локум в устата на комунистическата крадлива партия. ОПОРКИ. ДАЖЕ БАБИЧКИ С ДЕМЕНЦИЯ НА СЕЛО НЕ СИ ДЪРЖЪТ ПАРИТЕ В ЧЕКМЕДЖЕ НА ПОКАЗ. НАСРАХТЕ СЕ.НАРОДА НЕ Е ТОЛКОВА ГЛУПАВ, напротив само вие мислите че сме ***

204

Morski

преди 3 години

До Анонимен 220 Те магаретата бяха 1993,1997,2005,2013 Една купа слама не можаха да разделят със стопанина- народа ,а всичкото за тях бе!!!

203

Костадинов

преди 3 години

Ха,ядосани били ?! А нас кой ни брои като ние откога сме ядосани.че БСП отдааааавна не е партия на хората от народа,а на червените милионери,на хората с импекси,хотели и тем подобни ?! Но като е за тях - дайте да дадете! Нямате срам за две пари,бре! Вижте се - само компромати фабрикувате,лъжливи уверения разгръщате,дрънкате ала-балистики, които още вие когато бяхте на власт можехте да оправите,но така е по-лесно- хем нищо не вършите,хем рахат-рахат си плюете,хем парички получавате ?! Аш колсун!

202

БАЦО С КАСКА

преди 3 години

ЖЕНИ СЕ ЖЕНИ СЕ ....И СИ ОДИ А ПРАИШ БАЦЕТА !

201

Анонимен

преди 3 години

тоя Георги Свиленски освен, че е бивш на Деса с какво друго е забележителен?

200

мак

преди 3 години

Защо да идва, с него или без него все тая. Пък и щеше да чуе нелицеприятни думи, а не само хвалби по свой адрес. Тарикат.

199

северозапад

преди 3 години

Ами да се ядосват ,то те са все ядосани *** все пита иска и се натиска сърдят се като млади булки ,в парламента не стъпваха с месеци .Бойко е в Брюксел ,не е в Крушовица да язди кон.