Кадър: Bulgaria ON AIR
fallback

В дните на пандемия изплуват доста бесове, някои стават по-зли, има завист и на пръв поглед това е абсурдно, каза за "Денят ON AIR" издателят Иван Гранитски и допълни: "Вместо някои хора да се смирят, да променят мисленето си, стават по-лоши".

По думите му историците са наясно, че през средните векове по време на чумата общностите са се затворили още повече.

"Възможно е да очакваме по-тежки последствия и напрежение след пандемията и икономическите трудности, да не кажа катастрофи. Главната причина е в стратегическото мислене на лидерите на Европа - най-неподготвени се оказаха европейските лидери, най-бавни и неадекватни са техните реакции в икономически и финансов план", посочи той за Bulgaria ON AIR.

Гранитски припомни, че хората са издържливи на всякакви кризи. Той даде пример с Първата и Втората световна война, когато жертвите са били съответно 20 млн. и 50 млн. души.

"Повече от 70 години в Европа нямаше войни и сякаш хората бързо забравиха нещастията, тежките сътресения", посочи той.

"Има вече индикации, че хората започнаха да четат повече заради принудителното затваряне вкъщи", допълни издателят.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Shreck

преди 4 години

Тоя май вече е пътник. Първо, че макар и да си беше грозен - сега е направо отвратителен. Друг е въпроса, че като човек и кауза е повече от противен. Явно скоро ще гиберяса!

7

Инфо!!

преди 4 години

най-неподготвени се оказаха европейските лидери, най-бавни и неадекватни са техните реакции в икономически и финансов планСега ще се забързат с Ваксина ;))Таз ваксина докато я направят аз ще умра а имам още 50 години живот .По *** народ , по прости от маймуни.

6

Анонимен

преди 4 години

Никой не СТАВА по лош. Просто някой хора си показват истинското лице

fallback