8

Shreck

преди 4 години

Тоя май вече е пътник. Първо, че макар и да си беше грозен - сега е направо отвратителен. Друг е въпроса, че като човек и кауза е повече от противен. Явно скоро ще гиберяса!

7

Инфо!!

преди 4 години

най-неподготвени се оказаха европейските лидери, най-бавни и неадекватни са техните реакции в икономически и финансов планСега ще се забързат с Ваксина ;))Таз ваксина докато я направят аз ще умра а имам още 50 години живот .По *** народ , по прости от маймуни.

6

Анонимен

преди 4 години

Никой не СТАВА по лош. Просто някой хора си показват истинското лице

5

Ех, кумеее

преди 4 години

Имаше един виц....едно време, ама ти го знаеш сигурно - нали издател си вече.Чукча писател, чукча не читател

4

Анонимен

преди 4 години

Кой ти чете ве, имаш 200 канала телевизия, сега даже нарочно пуснати повече. И школото е там. Имаш интернет, социални мрежи, игрички, онлайн пазаруване... Продаденото повече не значи че се чете, книгите са станали декор и даже биват изхвърляни като ненужен такъв. Електронните книги пък са ден до пладне, я го дочетеш, я не, поради разсейване с 1000 други неща в устройството или средата заради която се нарича мобилно.

3

Я виж ти

преди 4 години

Гранитски в ролята на Хемингуей и съвест на нацията. Честно казано, очаквах да чуя някаква грандоманска пледоария. Направо се стреснах от внезапно бликналата мъдрост.

2

Анонимен

преди 4 години

До БСП са .иниВсе пак ГЕРБ е отроче на БКП/БСП.

1

БСП са гад.ини

преди 4 години

Да, по-зли станаха червените отпадъци. Само злоба и жлъч се чува от тях.