Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Кооперативните пазари и цветните борси ще бъдат затворени единствено в периода от 17-ти до 19-ти април, включително, съобщиха от здравното министерство.

Oще по темата
В резултат на създадената добра организация и стриктното прилагане на въведените противоепидемични мерки на кооперативните пазари и цветните борси в периода от 13.04.2020 г. до 15.04.2020 г., за което показателни са извършените проверки, министърът на здравеопазването издаде нова заповед, с която разрешава функционирането им и на 16-ти април.

Кооперативните пазари и цветните борси ще бъдат затворени единствено в периода от 17-ти до 19-ти април, включително.

В този период търговските обекти за хранителни стоки в обособени помещения и аптеките на територията на тези пазари могат да работят при строго спазване на противоепидемичните мерки.
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 4 години

До: номер 12И аз силно се надявам цялото това извънредно положение да приключи на 13-ти май.А дотогава могат да поразхлабят мерките постепенно, няма да е зле.Иначе гледам като реалист на нещата. Според редица учени трябва да очакваме втора вълна на зараза, китайци са сметнали че ще бъде някъде към ноември месец.Но, да се надяваме да не е толкова мощна вълната като сега.А дотогава на народа трябва да се даде време да диша свободно.

18

Знайко

преди 4 години

Дали случайно затвориха пазарите непосредствено след като веригите обявиха, че не са съгласни да продават по вече местна стока? Къде според вас е по-голяма вероятността да се заразите в някой магазин от веригите-затворено пространство или на пазарите, които са на открито?

17

Анонимен

преди 4 години

Поредната мафиотска сделка да се насочи клиентопотока към вериги като Лиддл и Кауфланд че горките трябвало изкупуват бг стоки... продавачите на цветя кучета ги яли.нали нямат пари да подкупват властта... затова ще бъдат набедени и те за най -лошите ....къде е прокуратурата..пак мълчи както за раздадените милиони на колекторските фирми и пр. В един Кауфланд например е много по вероятно да се зарази човек от колкото от цветарката навън...

fallback