19

Анонимен

преди 4 години

До: номер 12И аз силно се надявам цялото това извънредно положение да приключи на 13-ти май.А дотогава могат да поразхлабят мерките постепенно, няма да е зле.Иначе гледам като реалист на нещата. Според редица учени трябва да очакваме втора вълна на зараза, китайци са сметнали че ще бъде някъде към ноември месец.Но, да се надяваме да не е толкова мощна вълната като сега.А дотогава на народа трябва да се даде време да диша свободно.

18

Знайко

преди 4 години

Дали случайно затвориха пазарите непосредствено след като веригите обявиха, че не са съгласни да продават по вече местна стока? Къде според вас е по-голяма вероятността да се заразите в някой магазин от веригите-затворено пространство или на пазарите, които са на открито?

17

Анонимен

преди 4 години

Поредната мафиотска сделка да се насочи клиентопотока към вериги като Лиддл и Кауфланд че горките трябвало изкупуват бг стоки... продавачите на цветя кучета ги яли.нали нямат пари да подкупват властта... затова ще бъдат набедени и те за най -лошите ....къде е прокуратурата..пак мълчи както за раздадените милиони на колекторските фирми и пр. В един Кауфланд например е много по вероятно да се зарази човек от колкото от цветарката навън...

16

Анонимен

преди 4 години

Toз Ананиев е такова недоразумение...

15

Анонимен

преди 4 години

С всеки изминат ден става все по и по - неадекватно поведението на управляващите ни. Няма логика , няма последователност, няма предсказуемост. ТОВА СЪСИПВА БИЗНЕСА ГОСПОЖИ И ГОСПОДА ТАКА НАРЕКЛИ СЕ УПРАВЛЯВАЩИ!

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 13Веригите изнасят парите извън БГ защо са предимно чужди,затрупани са със стоки,и човек трудно намира кавото търси. Аз не обичам бавното пазаруване,защото нямам толккова време за губене. На пазара е бързо лесно,и на въздух.

13

Анонимен

преди 4 години

Големите хранителни магазини дават хляб като заплати и осигуровки на много хора. Пазарите и борсите работят в сивия сектор, предимно.

12

Анонимен

преди 4 години

С всеки изминал ден хората се изнервят все повече. Надявам се разумът да надделее и всичко това да приключи на 13 май. Оставете хората да работят и да изхранват семействата си!

11

Анонимен

преди 4 години

Жалко. Защо само за 3 дни ги затварят? Поне магазините за цветя предлагам да бъдат затворени до 9 май най-рано!Така русофилите няма да имат физическа възможност да поднасят цветя на паметника на Съветската Армия в София за "День победы""!Нещо повече - предвид извънредното положение, което беше удължено чак до 13-ти май, очаквам всеки опитал се да ходи там да бъде спрян, арестуван и глобен!Като гласуват закон - той трябва да важи за всички а не за отделни партии, нали?

10

Анонимен

преди 4 години

Пазарите и борсите само с касови апарати! Иначе полза от тях държавната хазна няма, както и обикновения потребител.

9

Активист на БКП

преди 4 години

За да не пречат на Билла,Кауфланд,Метро,Лидл да печелят повече .

8

Анонимен

преди 4 години

А пък вчера в Кауфланд ми набутаха една огромна количка - задължително! противоковидна мярка било. После ми напръскаха дръжката и ме пратиха по живо по здраво да я бутам нагоре по ескалатора, барабар с две използвани носни кърпички на дъното й. Та така с противоепидемичните мерки..

7

Анонимен

преди 4 години

Нищо де, яжте банички . Баничарниците нали са отворени.

6

Анонимен

преди 4 години

Не моа да разбера... С маски, без маски, с маски, без маски... Пазарите - отворени, затворени, отворени, затворени...Релето щрака, Бочко гледа умно.

5

Мунчо и пушките

преди 4 години

Оставете китките, пушките, пушките са важни. Нашият *** иска в спешен порядък пушките да се изработват и да се изнасят. Според този неадекватен човек, който нарича себе си президент са важни пушките, всичко друго-цветя, зеленчущи, вируси, народ, пенсионери и други нямат никакво значение.

4

Иван

преди 4 години

До АнонименИменно!

3

Анонимен

преди 4 години

Добре. Тоталните забрани не водят до дисциплина. Безсмислените ограничения от вечерта за сутринта създават само озлобление и напрежение и доказват липсата на управленска компетентност.

2

The Ghost

преди 4 години

Не ни стига вируса, дни тези всеки ден да като фурнаджийска лопата...Аман

1

анонимен

преди 4 години

УТРЕ ЧАКАЙТЕ НОВА ЗАПОВЕД ПРЕРАБОТЕНА.