Снимка: БГНЕС
fallback

Най-малкият пациент в страната, заразен с коронавирус - момченце на една година, вече е изписан от Многопрофилната болница за активно лечение в Добрич, съобщи за БТА началникът на инфекциозното отделение д-р Венета Йовева.

Детето е постъпило за лечение с клинична картина на ларинготрахеит и е дало положителен резултат за коронавирусната инфекция.

Oще по темата

Пациентът е здрав, но заедно с родителите си ще остане под домашна карантина за срок от 28 дни, каза д-р Йовева.

По думите й всички петима пациенти с коронавирус, лекувани досега в инфекциозното отделение на болницата, са изписани здрави.

Д-р Йовева коментира, че няма здравословни оплаквания и сред медицинския персонал в отделението, който работи с всички предпазни средства, указани в инструкциите.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Даваш за пример Италия, страната в която хората *** като мухи? И се пъчиш с незнанието си по този повод?Хе, хе ;)

8

Анонимен

преди 4 години

До ХристоВ обора, умниче, марш в обора! Наритай кравите там / безопасно е, нали знаеш!/, а после ги нахрани, че и те душици носят;)Хубав ден, мицеле!

7

Анонимен

преди 4 години

Болните - под карантина, здравите - и те да си стоят в къщите.... Кой ***-от измисли тази глупост. А помислихте ли кой ще ни носи нещата от първа необходимост -храна, напитки, хигиенни продукти??? В Италия, в пика на пандемията, е имало и има.екипиран персонал, който да пазарува и носи стоките до дома, даже и безплатно за най -уязвимите хора. Имало е щандове направо на улицата -минаваш, вземаш и за плащането се уговаряш по-късно. Тук е безбожно скъпо да поръчаш онлайн с цена на доставка от вериги за бързо хранене. Защо поне не правят безплатни доставки?

fallback