9

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Даваш за пример Италия, страната в която хората *** като мухи? И се пъчиш с незнанието си по този повод?Хе, хе ;)

8

Анонимен

преди 4 години

До ХристоВ обора, умниче, марш в обора! Наритай кравите там / безопасно е, нали знаеш!/, а после ги нахрани, че и те душици носят;)Хубав ден, мицеле!

7

Анонимен

преди 4 години

Болните - под карантина, здравите - и те да си стоят в къщите.... Кой ***-от измисли тази глупост. А помислихте ли кой ще ни носи нещата от първа необходимост -храна, напитки, хигиенни продукти??? В Италия, в пика на пандемията, е имало и има.екипиран персонал, който да пазарува и носи стоките до дома, даже и безплатно за най -уязвимите хора. Имало е щандове направо на улицата -минаваш, вземаш и за плащането се уговаряш по-късно. Тук е безбожно скъпо да поръчаш онлайн с цена на доставка от вериги за бързо хранене. Защо поне не правят безплатни доставки?

6

mery

преди 4 години

Браво на д-р Йовева и на екипа на Инфекциозното отделение в Добрич. Миналото лято видях, че въпреки липсващата техника и условия в отделението те полагат всички усилия и се борят до последно за пациените си. Баща ми не успя да се пребори с менингита, но явно съдбата така беше решила.

5

ДДРОнег

преди 4 години

До АнонименИ аз обикновено на такива не им приемам мнението !!!Неграмотните се множат , за жалост ...

4

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 2Абе, лекарите не са особено умни хора, да ти кажа, виж - шофьорите в градския......те колко са интелигентни, акъл за по двама-трима лекари имат ;)

3

Анонимен

преди 4 години

До ХристоНякой , който пише "някой" за мн.ч. се прави на компетентен? И държи назидателни речи, на основа ЕЖК?Марш в обора, да нахраниш животните, неграмотнико!

2

Браво на...

преди 4 години

..лекарите в Добрич!Бебо и родителите му нека са живи и здрави!

1

Анонимен

преди 4 години

Aко са здрави, защо трябва да са в карантина чак 28 дни? Или имат вирус, или нямат?