fallback

Барикадиралите се за близо 24 часа медицински сестри излязоха от сградата на Народното събрание (бившия Партиен дом), съобщава "Фокус".

Oще по темата
Те бяха изведени в 20.24 часа от служители на НСО.

"Не са упражнявали натиск върху нас. Разбрахме се да дойдат адвокатите ни. Продължаваме протеста отвън. Не сме постигнали споразумение", коментира една от инициаторките - Мая Илиева, на излизане пред журналисти.

Тя допълни, че от Българския лекарски съюз (БЛС) винаги са критикували техните действия. Медицинската сестра определи КНСБ и БЛС като казионни организация. "Тези организации не работят, да си направим нови, които работят и да променим цялата система, защото тя е порочна", допълни Мая Илиева.

Пред източния вход на Народното събрание е засилено полицейското присъствие. На място има жандармерия.

Пред сградата на институцията продължава малоброен протест в подкрепа на медицинските сестри.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

93

ЕДИН ОТ НАРОДА

преди 4 години

ПРЕДУПРЕЖДАВАМЕ , ЧЕ АКО ВЪПРОСА НЕ СЕ РАЗГЛЕДА ОТ ПРАВОРАЗДАВАТЕЛНИТЕ ОРГАНИ , СЪЩИЯ ЩЕ БЪДЕ ИЗНЕСЕН ЗА РАЗГЛЕЖДАНЕ В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПРАВНИ ИНСТИТУЦИИ НА НАЙ- ВИСОКО НИВО!В ТОЗИ СИМИСЪЛ --РЕАКЦИЯТА НА "ДАНС" , КАТО ОРГАН ПОДЧИНЕН НА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКАТА Е ДОВОЛНО НЕАДЕКВАТНА И НЕДОПУСТИМА ,КОЕТО ГОВОРИ ЗА ПЪЛНА ПРЕЗИДЕНТСКА ПОЛИТИЧЕСКА ИМПОТЕНТНОСТ И БЕЗПОМОЩНОСТ!

92

ЕДИН ОТ НАРОДА

преди 4 години

ИСКАМЕ ПЪЛНО ПРОКУРОРСКО РАЗСЛЕДВАНЕ НА СТАНАЛОТО В БИВШИЯ ПАРТИЕН ДОМ , И СЪОТВЕТНОТО НАЛАГА НЕ САНКЦИИ, ЗА УВРЕЖДАНЕ НА ИМИДЖА И АВТОРИТЕТА НА ДЪРЖАВНИТЕ ИНСТИТУЦИИ, КАКТО И ЗА МИЖАВОТО ИЗПЪЛНЕНИЕ НА ЗАДЪЛЖЕНИЯТА НА ХОРАТА ОТ "ДАНС"--ОПРЕДЕЛЕНИ ЗА ОХРАНА И ЗАЩИТА НА ДЪРЖАВНИТЕ И НАЦИОНАЛНИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА ПОДЧИНЕНИ НА ПРЕЗИДЕНТА НА РЕПУБЛИКАТА!ТОВА Е АБСОЛЮТЕН САБОТАЖ И ОПИТ ЗА ПРЕВРАТ В ЕДНА ДЕМОКРАТИЧНА И СВОБОДНА ДЪРЖАВА СЪС ЗАЩИТЕНИ ОТ ЗАКОНА ДЪРЖАВНИ СГРАДИ И ИНСТИТУЦИИ!

91

546

преди 4 години

Тези жалки жени са партийно употребени. Такъв цирк отдавна не сме гледали. но добре им се плаща, а който плаща, той поръчва музиката. Това мероприятие беше дирижирано от Радев, Сестра Галева и крушовската ***. Но те избягаха и се покриха. А президентът отново реагира неадекватно, както всъщност винаги го прави. За съжаление това е нивото-ниско. Безхаберен човек . пък и страхлив. Страх го е отразследване от прокуратурата, защото знае какви ги е вършил. Но не знае какво още има срещу него про

fallback