Снимка: архив, БулФото
fallback

Служебна проверка във ВВС, която да установи дали командващият ген. Цанко Стойков е дал всички документи, поискани от КПКОНПИ за съпругата на президента Десислава Радева.

Това е поискал вицепремиерът Красимир Каракачанов от началника на отбраната ген. Андрей Боцев.

Oще по темата

Проверката трябва да даде яснота какво точно е искала комисията във връзка с назначението на Радева като пиар на ВВС и дали генералът е укрил документи, предаде "24 часа".

Докато на ген. Стойков не бъде повдигнато обвинение, той остава командващ на ВВС, стана ясно от думите на Каракачанов.

Вицепремиерът подчерта важната роля на генерала при договарянето на сделката за самолетите F-16.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

42

Фарфи

преди 4 години

По - отвратително правителство от това няма. Едва ли ще има някога... Само золуми и кражби, министрите и депутатите се надпреварват кой повече да открадне... отявлен цинизъм спрямо бг народа, национални предатели на всеки ъгъл и най - после четем. "Жената на президента еди какво си... Значи престъпник е". Каракачанов, а ти какво си точно ? На какво мязаш ? Ти срамиш държавата, не ходи никъде по - добре. На всички мястото ви е зад решетките, заклевам ви там да отидете до един.

41

анонимен

преди 4 години

Колко апетит за мястото в президенството. Това е причината.Може би ще и поискат сметка защо си е хапвала кашкавал. А дали ще им зададат въпрос за по -лични отношения?!?!?! Сигурна съм в това.Тези са да не ,,,,,,,,,, казвам какви

40

проверка

преди 4 години

Каракачанов има интерес от цялостна проверка на шефа на ВВС. Понеже по същия начин, поради тупурдиите на негови подчинени, в момента друг един министър е в панделата. Затова, всичко, което трябва да се знае при една проверка, да се знае и да се вземат мерки. Защото да не отиде главата на Каракачанов заради тупурдиите на Стоюйков с Деса и Рубен Радев.

fallback