42

Фарфи

преди 4 години

По - отвратително правителство от това няма. Едва ли ще има някога... Само золуми и кражби, министрите и депутатите се надпреварват кой повече да открадне... отявлен цинизъм спрямо бг народа, национални предатели на всеки ъгъл и най - после четем. "Жената на президента еди какво си... Значи престъпник е". Каракачанов, а ти какво си точно ? На какво мязаш ? Ти срамиш държавата, не ходи никъде по - добре. На всички мястото ви е зад решетките, заклевам ви там да отидете до един.

41

анонимен

преди 4 години

Колко апетит за мястото в президенството. Това е причината.Може би ще и поискат сметка защо си е хапвала кашкавал. А дали ще им зададат въпрос за по -лични отношения?!?!?! Сигурна съм в това.Тези са да не ,,,,,,,,,, казвам какви

40

проверка

преди 4 години

Каракачанов има интерес от цялостна проверка на шефа на ВВС. Понеже по същия начин, поради тупурдиите на негови подчинени, в момента друг един министър е в панделата. Затова, всичко, което трябва да се знае при една проверка, да се знае и да се вземат мерки. Защото да не отиде главата на Каракачанов заради тупурдиите на Стоюйков с Деса и Рубен Радев.

39

изходящият номер

преди 4 години

Това, дето Каракачанов изисква служебна бележка, е малко. Ако бях на негово място, щях да назнача цяла служебна проверка на генерал Стойков, както по отношение на Десислава Радева, така и изобщо по цялостната работа на ВВС. За да не открие прокуратурата неща, които иначе министърът е трябвало да знае и контробира. Аз нямам доверие на Стойков след като знам за ролята му в аферата с Деса.

38

анонимен

преди 4 години

НИЩО НЕ СЕ СПОМЕНАВА ЗА ПАСПОРТИТЕ С ЦЕНА 5000 ЕВРО ДЕТО ТОЗИ ГИ Е ИЗДАВАЛ. ПОТУЛИ СЕ ВСИЧКО ЩО СЕ ОТНАСЯ ЗА ТЯХ. ПРЕДАТЕЛИ. ПАЗЯТ СИ ТОПЛИТЕ КРЕСЛА И ЛУКСА В КОЙТО ЖИВЕЯТ. А НАРОДА ДЕТО ХОДИ ДА ГЛАСУВА ЗА ТЕХ ДА ГО ДУХА СЕГА. *** НАРОД СЛАБА СЪРЖАВА. ПАСВА СИ ЕДНО КЪМ ЕДНО.

37

Скептик

преди 4 години

Едно време май и БКП бяха толкова и контролираха България. Но пак за останалите имаше възможност на принципа "който се учи, той ще сполучи". Защо беше цялата мъка да се отървем от тях да ни се натресат на главите пребоядисана шайка хрантутници наредили се до Новия Голям Брат и превърнали България в мизерна дупка и бардак.

36

БОЕЦ

преди 4 години

До гроги ,УСПОКОЙ СЕ----800 000 СА-----ТОЛКОВА СА ГЛАСУВАЛИТЕ ЗА ГЕРБ И ОСТАНАЛИТЕ ГРОБОКОПАЧИ НА БЪЛГАРИЯ---СЕТА И ЕВРОЗОНАТА---КРАЯТ НА БЪЛГАРИТЕ СПЕТЕ ОЩЕ

35

милен

преди 4 години

аз пък искам проверка дали шкембето има ценз за да е военен министър

34

Анонимен

преди 4 години

Коя е тази Радева? Не е ли някаква чалгаджийка дето правеше нощни гонки с полицията по софийските улици?

33

Анонимен

преди 4 години

Коя е тази Радева? Не е ли някаква чалгаджийка дето правеше нощни гонки с полицията по софийските улици?

32

Тоя е

преди 4 години

окончателно е хлътнал в измамите.

31

Иза

преди 4 години

ЩО ЗА МИНИСТЪР НА ОТБРАНАТА Е ТОЯ КАРАКАЧАНОВ, ДА НЕ ЗНАЕ ЗАЩО И КОЙ Е ИЗДАЛ НАРЕЖДАНЕ ДА СЕ ПОДСЛУШВА ГЕНЕРАЛ, ГЕНЕРАЛ НЕ ЛУКОВА ГЛАВА КАТО НЕГОВАТА???ПАДЕНИЕТО НА ТОЗИ ИНДИВИД Е КОЛОСАЛНО, СРАМ ЗА НАЦИЯТА НИ!

30

axa

преди 4 години

Какви честни патриоти бре, най-обикновени интересчии ама на наш гръб - за 3-те партии Оп - атака,валери и вмро са гласували 300000 души от цяла БГ, толкова обаче има стига да ги вкара щото другите умници дори не са се завлекли до урните и хоп отишли хората и го избрали а вие дето не се мърдате от компютрите с празните джобове сега ще гледате как ви слага герберастки по-алчен.

29

Анонимен

преди 4 години

Аре и шкембе войвода предателя се включи срам за всички честни патриоти предател.

28

pscccc

преди 4 години

каракочев къде си тръгнал бе, ам нали твоя подпис е на сделката с безумно скъпите самолетчета бе, ми за злоупотреба с държавни пари нали знаеш че се полага доживотен а преди се полагаше смъртно наказание за държавна измяна. Осрал си се и каквото и да ровиш послушно за Президента Радев пак си оставаш ла'йно, а нищо не можете да му навредите , само ще си го получите още по-четвъртит.

27

xa xa

преди 4 години

поредния герберски дрисък се надупва че да не му изстине мястото, така се взима пост в герберската държава.И пак Радев ще е Президент колко ида драпате за кокала, и ще свършите цялата герберска шайка в затвора, щото си знаете и затова неистово се гърчите в агония. А кат тъ гледам такъв подпухнал си,пътник си, шъ гушнеш букета скоро , а дано господ по естестевен път ни отървава от продажни слуги.

26

Скептик

преди 4 години

Пазете генералите, защото те са бушоните. А стана нещо с доставката на ЕФовете, кой мислите ще обира парсата: Каракачанов, Борисов, народните избраници гласували...без конкурс.

25

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Каракачанов, като захапеш с обратната захапка, не пускай.

24

Аз бе

преди 4 години

Вземете проверете тези , който трябва да извършват и извършват проверките в армията. Там всичко се дели на наши ваши. Вземете се разделете големите началници от старата генерация не разбират толкова колкото си мислите, а вие им се кланяте.

23

Анонимен

преди 4 години

Каракачанов какъв професионален опит има че са го сложили на тази длъжност?