"Може да се каже, че съм самоук. Започнах преди няколко години на морето, стана ми интересно. Започнах да чета, да си записвам рецепти, за да се усъвършенствам", казва Цветелин пред Bulgaria ON AIR.
Следват медали от републикански, европейски и световни шампионати по готварство, включително от тазгодишното състезание пица "Класика", което се провежда в Румъния. Там Цветелин и екипът му грабват първото място.
Каква е разликата между българската и италианската пица и за колко време успяха да приготвят пица - вижте в репортажа на репортера Божила Симова, оператора Виктор Петров и монтажиста Христо Христов.
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase
fallback
fallback
fallback
Коментари Напиши коментар
19
Пица и паста
преди 4 годиниБрадатия *** се е взел много насериозно.Нищо тенденциозно не ни показа освен фукни .Има дузина българи,италиански готвачи с десетки години стаж в цяла Европа,които са истински майстори на пицата,самите италианци са ги признали.Впрочем в самата Италия вярвате или не, най-добрите пицари са албанци и българи!
18
Анонимен
преди 4 годиниНе ни интересува!
17
ovi
преди 4 годиниДо АнонименДо коментатора за брадата- еми косата кво е? нали пак са косми, логиката ти е нулева. Да не говорим, че от веждите дори падат повече косми, отколкото от други части на тялото. Брадата ми е поддържана, не са ме спирали да работя заради това, че имам брада дори във кухните на големи компании, лидери на пазара, със популярни в цял свят Шеф готвачи. а ти се бръсни всеки ден,щом те кефи... .